Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στη Διάδραση!
Δείτε τη συνέντευξη που παραχώρησε!

O Γιώργος Αγγελόπουλος, ο αγαπημένος Ντάνος του κοινού, αποδέχτηκε την πρόσκληση της Διάδρασης και συζητά με τη Βάσω Μητρομάρα για τη διαχείριση της δημοσιότητας μέσα από τον κόσμο των κοινωνικών δικτύων και της τεχνολογίας.

Έγινε πολύ γρήγορα γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο πρώτο Survivor, στο οποίο αναδείχθηκε νικητής. Αυτό ενίσχυσε την αναγνωρισιμότητά του και πρόσφερε νέες ευκαιρίες στο χώρο της showbiz.

Η διαχείριση της απότομης αύξησης της αναγνωρισιμότητας και ειδικά μέσα από τα social media, αποτελεί μια σημαντική πρόκληση για την καθημερινότητά του.

Ο Ντάνος, μας εξηγεί τη σημασία της σωστής και ισορροπημένης χρήσης των κοινωνικών δικτύων και παράλληλα επισημαίνει τη σημασία της αποφυγής των κινδύνων που κρύβονται στα social media. «Οι γονείς οφείλουν να έχουν πολύ καλή επικοινωνία με τα παιδιά ώστε να μπορούν να αξιολογήσουν τους κινδύνους και να προστατέψουν τα παιδιά από διάφορα φαινόμενα όπως ο εθισμός στις οθόνες.» «Το χρονικό διάστημα που περνούν τα παιδιά μπροστά σε μια οθόνη έχει αυξηθεί κατά πολύ και ειδικά στην περίοδο που διανύουμε, κάτι που χρειάζεται να μετριαστεί ώστε να μην επηρεάζει την εξέλιξη των παιδιών.»

Τι απαντά στη Βάσω Μητρομάρα για τη δική του καθημερινότητα και τις ώρες που αφιερώνει ο ίδιος στα social media;

Παρακολουθείστε το ενδιαφέρον video!