Ο Γιώργος Καπουτζίδης ξέσπασε σε κλάματα
"Δεν έχει φύλο η καρδιά", το τηλεφώνημα με τους γονείς του

Μία συγκινητική στιγμή στον «αέρα» είχε ο Γιώργος Καπουτζίδης, εκφράζοντας τα συναισθήματά του μετά την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια και την ισότητα στον γάμο.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος βρέθηκε την Πέμπτη, 15/02, στη Βουλή και παρακολούθησε τη διαδικασία, έχοντας στο πλευρό του τον φίλο του, Φώτη Σεργουλόπουλο.

Ο ίδιος μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Breakfast@Star» και ξέσπασε σε κλάματα αναφερόμενος στη στήριξη και την αγάπη που έχει λάβει από τους γονείς του στη διάρκεια της ζωής του.

Βαθιά συγκινημένος ο Γιώργος Καπουτζίδης: Δεν έχει φύλο η καρδιά
«Κάθε 15 λεπτά αλλάζουν τα συναισθήματά μου. Όταν μου έστειλε η Μαίρη Αργυριάδου μήνυμα για να μιλήσουμε, δεν μπορούσα να διαβάσω το κινητό γιατί έκλαιγα. Χθες δεν εκδήλωσα καθόλου το συναίσθημά μου, ήμουν παγωμένος, συγκρατημένος και σήμερα κλαίω από το πρωί. Τώρα γελάω που μιλάμε, μετά που θα κλείσουμε, θα είμαι στην πρότερη κατάσταση», είπε αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Πριν πάω στη Βουλή εχθές, επειδή ήξερα ότι θα μας κρατήσουν τα κινητά -δεν επιτρέπεται-, λέω να θυμηθώ να πάρω τη μαμά μου και τον μπαμπά μου τηλέφωνο, να τους ενημερώσω ότι θα πάω στη Βουλή και δεν θα έχω κινητό, και ότι θα τα πούμε το βράδυ ή αύριο το πρωί. Αυτό είχα σκοπό να πω. Και, ακούω τη φωνή της μητέρας μου, και αντί να πω αυτό, είπα "σας ευχαριστώ πάρα πολύ που με κάνατε τον άνθρωπο που έγινα, που με μεγαλώσατε έτσι όπως με μεγαλώσατε, και σας ευχαριστώ για τη δύναμη που μου δώσατε. Γιατί δεν καταλαβαίνετε πόση δύναμη παίρνει ένα παιδί, όταν νιώθει ότι οι γονείς του είναι υπερήφανοι για αυτό, περήφανοι όχι γιατί κέρδισε ένα διαγώνισμα, ή ένα μετάλλιο, που και αυτά είναι πάρα πολύ σημαντικά πράγματα. Περήφανοι για την καρδιά του, περήφανοι και για την επιτυχία και για την αποτυχία του. Περήφανοι γιατί καταλαβαίνουν ότι στην καρδούλα του έχει κάτι καλό», περιέγραψε ο ίδιος έντονα συγκινημένος, ξεσπώντας σε κλάματα.