Ο James Bond στις Σπέτσες!
Στο πλευρό του και η Kate Hudson

O Daniel Craig και η Kate Hudson βρίσκονται στη χώρα μας και τα φλας των φωτογράφων όπως είναι φυσικό έχουν πάρει φωτιά!

Δείτε επίσης: Kate Hudson: Διακοπές στη Σκιάθο

 Τη Δευτέρα 28 Ιουνίου, το κινηματογραφικό ζευγάρι εθεάθη για πρώτη φορά στις Σπέτσες!

 Στη χώρα μας βρίσκονται για τις ανάγκες των γυρισμάτων  της ταινίας Knives Out 2, μία παραγωγή της οποία τη σκηνοθεσία και το σενάριο έχει αναλάβει ο Rian Johnson (σ.σ. γνωστός για ταινίες, όπως Star Wars: The Last Jedi, Looper, Brick, κ.α.).

Ο Craig θα αναβιώσει τον ρόλο του ως Benoit Blanc στο sequel της ταινίας, ενώ η Hudson έχει αναλάβει έναν ρόλο άγνωστο προς το παρόν στο κοινό.

Για τη διαμονή του Daniel  Craig έχει κλειστεί μια υπερπολυτελή βίλα της περιοχής η οποία βρίσκεται μέσα σε μια έκταση 20 στρεμμάτων. Μάλιστα ειδικά για τον Ντάνιελ κατασκευάστηκε γήπεδο τένις αλλά και γυμναστήριο αφού ήταν μέσα στις απαιτήσεις του σταρ του Χόλιγουντ. Φυσικά έχουν κλειστεί και άλλες βίλες της περιοχής έτσι ώστε σε περίπτωση που μαθευτεί που μένει να υπάρχει και plan b.

Ένα ακόμα εντυπωσιακό στοιχείο είναι το γεγονός ότι για τις ανάγκες των γυρισμάτων έχει έρθει από την Κωνσταντινούπολη στο Πόρτο Χέλι, ένα υπερπολυτελές σκάφος στο οποίο θα γυριστούν αρκετές σκηνές. Σε λίγες μέρες αναμένεται να έρθει ένα ομοίωμα του σκάφους, άλλο ένα σκάφος που θα ανατιναχτεί πολύ εντυπωσιακά σύμφωνα με το σενάριο. Το story line θα αναφέρει ότι η δράση της ταινίας είναι στην Ελλάδα και όχι σε κάποιο άλλο μέρος του κόσμου.