Πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Η Δανάη Παππά η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό με τη συμμετοχή της στο «Τατουάζ» και τώρα πρωταγωνιστεί στις «8 λέξεις» και ο επιχειρηματίας Λάμπρος Λάζαρης είναι full in love. 

 

 

Το ζευγάρι πλέον αισθάνεται άνετα με τη δημοσιότητα και μετά την εμφάνισή του σε νυχτερινό κέντρο, ήρθαν και οι τρυφερές ευχές στο Instagram.

Δείτε επίσης: Ποια είναι η πρωταγωνίστρια της σειράς "Τατουάζ", Δανάη Παππά!

Εκείνος, ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για να της ευχηθεί για τα γενέθλιά της και εκείνη του απάντησε με μια καρδούλα.

 

 

Αυτή ήταν μόνο η αρχή...

Ακολούθησαν αρκετές κοινές τους φωτογραφίες από το ταξίδι τους στο εξωτερικό, σε έναν τόπο που μπορεί να μην είναι ο πιο ρομαντικός, ανήκει όμως στην κατηγορία «ταξίδια ζωής».

Οι δυο τους ταξίδεψαν στη Ζανζιβάρη, απ’ όπου καταγόταν ο τραγουδιστής των Queen, Φρέντι Μέρκιουρι και απόλαυσαν ολομόναχοι τις βουτιές στα καταπράσινα νερά και την ηλιοθεραπεία στις παραλίες με την ολόλευκη άμμο και τους κοκοφοίνικες.

Το ζευγάρι επισκέφθηκε και χωριά των Μασάι, της πιο διάσημης φυλής που ζει εκεί και ο επιχειρηματίας φωτογραφήθηκε αγκαλιά με τα μικρά παιδιά και τις οικογένειές τους ζώντας άλλη μια ξεχωριστή εμπειρία.

 

 

Μάλιστα, παραβρέθηκαν και σε έναν παραδοσιακό αφρικανικό γάμο στη Ζανζιβάρη.

 

 

«(Ό,τι συμβαίνει στη Ζανζιβάρη μένει στη Ζανζιβάρη) Και στα δικά σας οι ελεύθερες!», έγραψε ο Λ. Λάζαρης με αποτέλεσμα πολλοί να μπερδευτούν και να υποθέσουν ότι ίσως έκαναν έναν από αυτούς τους γάμους που μπορεί να μην έχουν ισχύ στην Ελλάδα, αλλά γίνονται για να ζήσει το ζευγάρι την εμπειρία.

Οι δυο τους πόζαραν με πολύ τρυφερή και ευχάριστη διάθεση, δείχνοντας πόσο απολαμβάνουν τον χρόνο που περνούν μαζί.