Οι φωτογραφίες του Χρήστου Μάστορα από το νοσοκομείο
Προκαλούν σοκ

Ο Χρήστος Μάστορας αντιμετωπίζει τις τελευταίες ημέρες μία ιογενή λοίμωξη του ματιού, η οποία τον ανάγκασε να ακυρώσει τις ζωντανές του εμφανίσεις στο πλάι του Σάκη Ρουβά στο νυχτερινό κέντρο Έναστρον.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (15/2) ο γνωστός τραγουδιστής μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram κάποιες σοκαριστικές φωτογραφίες από την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα μάτια του, ενώ θέλησε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του προς τη γιατρό του.

«Συνήθως αδιαφορώ για το τι λέγεται για μένα, γιατί έχω ένα πολύ δυνατό στενό κύκλο ανθρώπων που με αγαπούν και τους αγαπώ αδιαπραγμάτευτα και για εκείνους είμαι ο Χρήστος, ο Χρηστάρας, ο Χρηστάκης που πάντα ήξεραν. Για την οικογένειά μου πεθαίνω για τους φίλους μου που τους έχω από μικρό παιδί πεθαίνω και πεθαίνουν κι αυτοί για μένα», γράφει στην ανάρτησή του ο Χρήστος Μάστορας.

«Έχουμε μια μικρή φυλή, ο ένας είμαστε για τον άλλον. Αυτό με κάνει τόσο ελεύθερο στα επαγγελματικά μου και τόσο ανθεκτικό στην κριτική του κόσμου, στις απόψεις του κόσμου για μένα. Ή μάλλον για τον τύπο που λέγεται Μάστορας.

Ακούω κατά καιρούς διάφορες φήμες και έτυχε να ακούσω και τώρα κάποιες άλλες που δεν τιμούν οποίους τις διαδίδουν, οπότε θα ανεβάσω μερικές φωτογραφίες από τις δύο δύσκολες τελευταίες εβδομάδες. Ο πιο σημαντικός λόγος που τις ανεβάζω είναι όμως για να μοιραστώ την ιστορία μου για την αμφοτερόπλευρη δακρυοαδενίτιδα», συνεχίζει ο τραγουδιστής στο μακροσκελές του μήνυμα.