Παντρεύτηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Βούλας

Λίγο πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

Η παρουσιάστρια και ο γνωστός επιχειρηματίας παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο την Κυριακή το απόγευμα, στο Δημαρχείο Βούλας. Eκείνοι που υπέγραψαν ήταν ο πατέρας του γαμπρού και μια φίλη τους, η οποία προέρχεται από τον χώρο της εστίασης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day», το ζευγάρι αποφάσισε να κρατήσει το ευτυχές γεγονός σε στενό οικογενειακό κύκλο, όπως είχε ανακοινώσει εξ' αρχής και είχε μόλις 10 καλεσμένους στον γάμο του. 

Οι δυο τους κατάφεραν να κρατήσουν την ευτυχία τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με μία φωτογραφία όμως που δείχνει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ντυμένη «νύφη» να κυκλοφορεί από το Happy Day.

Όπως φαίνεται, η παρουσιάστρια επέλεξε ένα μίνι νυφικό, δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη και λάμπει από ευτυχία δίπλα στον αγαπημένο της.

«Ήταν μια ξεχωριστή στιγμή, κυρίως για τα δύο παιδιά. Φρόντισαν με τον πιο εξαιρετικό τρόπο να παραμείνει αυτός ο γάμος ένα μυστικό. Mια στιγμή δική τους. Ήταν πολύ λαμπεροί και ευτυχισμένοι. Οι γονείς και τα αδέρφια τους ήταν παρόντες. Η όλη διαδικασία κράτησε περίπου πέντε με δέκα λεπτά. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συγκινήθηκε πολύ. Όπως μου είπαν μετά τη γέννηση του παιδιού τους, θα ακολουθήσει και θρησκευτικός γάμος. Όταν βλέπεις δυο ανθρώπους συνειδητοποιημένα να ενώνουν τη ζωή τους, να είναι ευτυχείς και να το πιστεύουν ακράδαντα αυτό που κάνουν, πραγματικά χαίρεσαι», δήλωσε ο δήμαρχος Βούλας.

Δείτε τη φωτογραφία: