Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Παντελή Παντελίδη
Ο μάρτυρας που ανατρέπει τα δεδομένα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση του Παντελή Παντελίδη. Πέντε χρόνια μετά το μοιραίο δυστύχημα μια νέα μαρτυρία ανατρέπει τα πάντα. Ο σερβιτόρος που βρισκόταν τη νύχτα εκείνη στο σπίτι, όπου έπαιζε χαρτιά ο τραγουδιστής αποκαλύπτει τη δική του αλήθεια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στην εκπομπή “T Live” με παρουσιάστρια την Τατιάνα Στεφανίδου ο άνδρας καταθέτει για πρώτη φορά μετά το τροχαίο καθώς, όπως δήλωσε κανείς δεν τον κάλεσε να μιλήσει για τα όσα είδε.

Όπως αποκάλυψε, στις 11 Νοεμβρίου σε κατάθεσή του σε συμβολαιογράφο για τα πρακτικά της υπόθεσης, άκουσε τη Φρόσω Κυριάκου να λέει «εντάξει, θα οδηγήσω εγώ» όταν ένας από τους φίλους του Παντελή Παντελίδη της ζήτησε να το κάνει.

Αναλυτικά η κατάθεση "φωτιά" του νέου μάρτυρα για την υπόθεση Παντελίδη

Εγώ ήμουν ο υπεύθυνος για τις μάρκες. Το παιχνίδι ξεκίνησε από τις 12.00. Γύρω στις 03.30 έφτασε ο Παντελής Παντελίδης με δύο κοπέλες, τη Φρόσω, την οποία την ήξερα και τη Μίνα, την οποία έβλεπα για πρώτη φορά. Τότε ο Παντελίδης κάθισε να παίξει και ζήτησε ένα μπουκάλι ουίσκι για τον ίδιο και δύο σαμπάνιες για τις κοπέλες. Έπαιζε και έπινε ταυτόχρονα μέχρι τις 6.30 και είχε αδειάσει σχεδόν όλο το μπουκάλι. Και οι κοπέλες ήπιαν αλλά δε θυμάμαι πόσο. 

Το παιχνίδι τελείωσε στις 7.30. Του φτιάξαμε έναν καφέ αλλά δεν τον ήπιε. Ξάπλωσε στον καναπέ για περίπου δέκα λεπτά και τον πήρε ο ύπνος. Τον ξύπνησε ένας φίλος του για να φύγουν. Εκείνος είπε στη Φρόσω ότι ο Παντελίδης δεν μπορούσε να οδηγήσει γιατί ήταν μεθυσμένος και της είπε αν γίνεται να οδηγήσει η ίδια. Για όσα παρατήρησε ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε: Εγώ τους άνοιξα την πόρτα για να φύγουν και παρατήρησα ότι όταν ο Παντελίδης έφτασε σε ένα διάζωμα σκόνταψε και έπεσε. Τότε πήγα και τον σήκωσα. Περπατούσε αλλά τρεκλίζοντας, όπως κάνουν οι μεθυσμένοι. Τον βοήθησα και μπήκε στη θέση του συνοδηγού. Στη θέση του οδηγού μπήκε η Φρόσω.

Μίνα Αρναούτη: Η απάντηση "φωτιά" στη νέα μαρτυρία που δεν θέλει οδηγό τον Παντελίδη

Η Μίνα Αρναούτη που επέβαινε στο αυτοκίνητο τη στιγμή του τροχαίου, ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook ένα άρθρο από τα ellinikahoaxes.gr, το οποίο είχε δημοσιευτεί τον Φεβρουάριο του 2017 και υπογράμμισε δύο συγκεκριμένες προτάσεις.

«Μάλιστα στο επίσημο έγγραφο τονίζεται ότι η συχνότητα εμφάνισης του συγκεκριμένου γενετικού τύπου είναι 1:40.348.600.000.000.000.000.000 γεγονός που δηλώνει , όπως γράφει το επίσημο έγγραφο, ότι το βιολογικό υλικό των δειγμάτων είναι πέρα από κάθε αμφιβολία του θανόντα Παντελίδη Παντελεήμονα»

«Δείγμα από γενετικό υλικό της Κυριάκου δεν βρέθηκε ούτε στο τιμόνι ούτε στο προσκέφαλο του οδηγού».