Σωτήρης Κοντιζάς: Κοινή έξοδος με τη σύζυγο
Από τις σπάνιες κοινές εξόδους του ζευγαριού

Στην τελετή απονομή των βραβείων Γαστρονομίας 2020 βρέθηκε ο σεφ και κριτής του Masterchef Σωτήρης Κοντιζάς, συνοδευόμενος από την σύζυγό του, σε μια σπάνια εμφάνισή της.

Την βραδιά παρουσίασε ο Γιώργος Καπουντζίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς ήταν ένας από τους σεφ που έλαβε βραβείο. Μετά την βράβευσή του, ο διάσημος σεφ και κριτής του Masterchef, μίλησε στις κάμερες και τους δημοσιογράφους και δήλωσε για την σύζυγό του: «Η σύζυγος μου είναι χαρούμενη και περήφανη που βραβεύτηκα, παρόλα αυτά τα δύο μας παιδιά είναι ό,τι πιο καλό και χαρούμενο έχουμε ζήσει μέχρι τώρα. Η σύζυγος μου δεν μαγείρευε, αλλά αναγκάστηκε να μαγειρεύει, όχι λόγω MasterChef, αλλά λόγω των παιδιών».

 

Πώς γνωρίστηκε ο Σωτήρης Κοντιζάς με την σύζυγό του
Ο Σωτήρης Κοντιζάς, σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε αποκαλύψει τον τυχαίο τρόπο που γνώρισε την σύζυγό του. Όπως είχε αναφέρει σε συνέντευξή του στο περιοδικό People, η σύζυγός του εργαζόταν ως σερβιτόρα σε ένα εστιατόριο, όπου τον υποδέχτηκε, του πήρε παραγγελία και του σέρβιρε. Την δεύτερη φορά που πήγε στο ίδιο εστιατόριο για φαγητό, της έδωσε το τηλέφωνό του και έτσι ξεκίνησε η σχέση τους, ενώ δήλωσε πως ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Ένα ταξίδι στο Βιετνάμ για δυο εβδομάδες ήταν καθοριστικό για να αποφασίσουν πως θα είναι μαζί, ενώ για χάρη της εκείνος επέστρεψε στην Ελλάδα από το Λονδίνο όπου ζούσε και εργαζόταν μέχρι το 2015.