Στάθης Παναγιώτοπουλος: Οι αντιδράσεις από τον καλλιτεχνικό κόσμο
"Σταυρώνουν" τον παρουσιαστή

Κατακραυγή στα social media μετά την καταγγελία εναντίον τουΣτάθη Παναγιωτόπουλου για διαρροή ροζ βίντεο με την πρώην του σύντροφοΜέσα σε λίγες ώρες ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρέθηκε εκτός Ράδιο Αρβύλα, αφού ο τηλεοπτικός σταθμός ANT1 και ο παρουσιαστής, Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσαν άμεσα το τέλος της συνεργασίας τους. Οργή και θυμός στα social media.

Ανάμεσα στις αναρτήσεις και τα μηνύματα των celebrities οι οποίοι κατακεραύνωσαν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο εκφράζοντας αμέσως το ενδιαφέρον τους για την κοπέλα η οποία βρέθηκε σε αυτή την δύσκολη θέση.

Ζέτα Δούκα

Από την πρώτη στιγμή του κινήματος #mettoo η Ζέτα Δούκα ήταν από τις πρώτες Ελληνίδες που βρήκαν τη δύναμη και το θάρρος να μιλήσουν ανοιχτά καταγγέλλοντας συνάδερφό της  για κακοποιητικές συμπεριφορές.

Μετά τον σάλο για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο η Ζέτα Δούκα παραποίησε το logo της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα στηρίζοντας για άλλη μια φορά το ελληνικό #metoo.

Ρούλα Κορομηλά

«Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να ασκεί οποια μορφή σεξουαλικης βιας σε έναν άλλο ανθρωπο. Ας περάσουμε σε πράξεις σωφρονισμού και να μην μένουμε στα λόγια».

Καίτη Γαρμπή

«Οκ το καταλάβαμε. Ο Κανάκης «δεν ήξερε» επειδή ο κολλητός του φίλος και συνεργάτης επί 13 χρόνια δεν ενημέρωσε τους κολλητούς του φίλους και συνεργάτες πως είναι παλιοχαρακτήρας, εκδικητικός, κομπλεξικός και διεστραμμένος. Με αυτό το κορίτσι που υπέστη ηθική παρενόχληση για την βλάβη της ψυχοσωματικής της υγείας για τον φόβο της, το άγχος της, την ντροπή της, τον θυμό της, την ανασφάλειά της και όλα αυτά που θα κουβαλάει στο μέλλον, άγνωστο μέχρι πότε, Θα ασχοληθεί κανείς;»

Άννα Μαρία Βέλλη

«Πρώτον, ας ξεκινήσουμε να απενοχοποιούμε σε αυτή την κοινωνία το σεξουαλικό παρελθόν της γυναίκας ώστε το “εκδικητικό πορνό” να μην μπορεί να έχει υπόσταση. Δεύτερον, ας πούμε τα αυτονόητα, κανείς δεν μπορεί να μοιραστεί δημόσια προσωπικές στιγμές σου χωρίς την συγκατάθεσή σου. Τρίτον, τον λένε Στάθη Παναγιωτόπουλο και αν η δικαιοσύνη τον ξεχάσει, εμείς όχι»

Γιώργος Χρανιώτης

«Δεν το κάνεις αυτό ρε Στάθη, δεν το κάνεις γαμώτο σου».

 

Κώστας Κοκκινάκης

«Κανείς δεν ανήκει σε κανένα. Σε μία σχέση πρέπει να θέλουν και οι δύο, αν όχι, την αφήνουμε να φύγει με την σκέψη ότι θα συνεχίσει τη ζωή της και θα είναι ευτυχισμένη. Να χωρίζουμε με αγάπη και κατανόηση και όχι με μίσος. Η βία ή ο εξευτελισμός για να εκδικηθούμε τη γυναίκα που χωρίζουμε, είναι η απόλυτη ξευτίλα για έναν άντρα. Όταν ένας άντρας σας γνωρίζει και μιλά άσχημα για τις πρώην του, θα είστε οι επόμενες», έγραψε μεταξύ άλλων στο instagram.

Γιώργος Τσαλίκης

 

«Επειδή κυκλοφορούν πολλοί σαν και αυτόν εκεί έξω, μην τους χαρίζετε ιδιωτικές στιγμές σε φωτογραφίες και βίντεο. Μέχρι να γίνει απόλυτο βίωμα σε όλους ότι δεν φοβόμαστε πια, μιλάμε! Η κοινωνία δεν δέχεται πια τέτοιες συμπεριφορές ούτως ώστε όλο αυτό να λειτουργεί αποτρεπτικά σε κάθε ψυχανώμαλο, ανώριμο, απάνθρωπο, κακοποιητή».

Μαίρη Συνατσάκη

«Αλλάζει παιδιά. Αυτός ο κόσμος αλλάζει. Συγκλονίζομαι και ανυπομονώ για τη καινούργια εποχή», έγραφε το μήνυμα της στο Instagram.