Βρέθηκε ο σταυρός και το κινητό του Mad Clip
Που εντοπίστηκαν;

Aπό την πρώτη στιγμή, η οικογένεια του Mad Clip, του καλλιτέχνη που άφησε την τελευταία πνοή του στο τροχαίο στη Βουλιαγμένη, παρατήρησε ότι απουσιάζαν το κινητό τηλέφωνο αλλά και ο σταυρός που φορούσε ο Mad Clip την ημέρα του δυστυχήματος.

Σήμερα, όπως ανακοίνωσε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου TLIVE ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας, Παναγιώτης Μαδιάς, βρέθηκαν αυτά τα δύο αντικείμενα, μέσα στο μοιραίο αυτοκίνητο.

Ο ίδιο είπε ότι ο σταυρός «βρέθηκε βαθιά μέσα στα συντρίμμια, εντός του ζωτικού χώρου της καμπίνας ανάμεσα σε σίδερα και πλαστικά θραύσματα. Ψάχνοντας βρήκαμε 2 σταυρούς μικρότερης σημασίας και ένας μεγάλος που πιθανολογώ ότι είναι ο ζητούμενος. Τα παραδώσαμε στους αστυνομικούς θα πάνε να τα παραλάβουν (οι συγγενείς του Mad Clip)».

Ο ίδιος αποκάλυψε στην εκπομπή, ότι η έρευνά του για τις συνθήκες του τροχαίου, επικεντρώνεται στο αν ήταν ενεργοποιημένο το σύστημα αντι-σπιν. «Εμάς το κυρίαρχο αντικείμενο της έρευνας σήμερα, ήταν αν στην πρόσκρουση του αυτοκινήτου ήταν ενεργοποιημένο το σύστημα αντι σπιν, που όποιος τροχός πάει να γλιστρήσει, κάνει μια διορθωτική κίνηση το σύστημα αυτό».

Επίσης, αποκάλυψε ότι τα ελαστικά του οχήματος ήταν του 2020, είχαν ακόμα αρκετό χρόνο ζωής και ήταν τέτοια, που θα μπορούσε να επηρεαστεί η απόδοσή τους μόνο αν υπήρχαν νερά στην άσφαλτο.

Πηγή: newsit.gr