Η κατάθεση που τον καίει!

Η Cori Thomas, φίλη της κόρης του Ντάστιν Χόφμαν, κατηγορεί τον διάσημο ηθοποιό για σεξουαλική παρενόχληση.

Όπως λέει στην κατάθεσή της, ήταν μόλις 16 ετών όταν γνώρισε τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό και υποστηρίζει οτι πέρασαν μαζί ένα απόγευμα.

Είχε πάει να δει την κόρη του Hoffman, και όταν εκείνη έφυγε και επέστρεψε σπίτι, η Cori έμεινε μόνη της μαζί με τον τότε 43χρονο ηθοποιό.

Η Cori Thomas υποστηρίζει πως βγήκε από το μπάνιο και έμεινε γυμνός. Φέρεται να έκανε σεξουαλικά σχόλια και της ζήτησε να του τρίψει τα πόδια. Μέχρι που έφτασε η μητέρα της για να την πάρει.

«Στεκόταν εκεί γυμνός. Νομίζω σχεδόν κατέρρευσα στην πραγματικότητα. Ήταν η πρώτη φορά που είχα δει γυμνό άντρα. Ήμουν τρομοκρατημένη. Δεν ήξερα τι να κάνω. Πήρε τον χρόνο του μέχρι να ξανατυλιχθεί με την πετσέτα του».

Αργότερα όπως λέει στην κατάθεση της, ο ηθοποιός της ζήτησε να του κάνει μασάζ στα πόδια και εκείνη το έκανε «Δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν ήξερα ότι μπορούσα να πω όχι οπότε το έκανα. Και συνέχισε να μου λέει «είμαι γυμνός. Θέλεις να δεις;».

Το περιστατικό δεν το διηγήθηκε ποτέ στην μητέρα της, τη δικηγόρο Zuleika Thomas, τι είχε συμβεί. Εκείνη ωστόσο πάντα υποψιαζόταν ότι είχε συμβεί κάτι.

Μετά από 7 χρόνια και ούσα η ίδια μητέρα, αποφάσισε να σπάσει την σιωπή της και να διηγηθεί την δική της ιστορία!