Όλα όσα είπε στο "Πρωινό"

Καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης η Έλενα Ράπτη. Η  πολιτικός μίλησε στην πρωινή εκπομπή για τη δύσκολη περίοδο της καραντίνας, ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή, καθώς πριν λίγες ημέρες συμπλήρωσε ένα χρόνο γάμου με τον σύζυγό της, Κίμων Μπάλλα.

«Ήταν δύσκολο… Πιστεύω για όλους μας ήταν δύσκολο. Βέβαια, το ευχάριστο είναι ότι αντιμετωπίσαμε την πανδημία υποδειγματικά και αυτό οφείλεται τόσο στον πρωθυπουργό που κινήθηκε άμεσα, με σύνεση και συνέπεια και μίλησε με την ψυχή του στον κόσμο, μίλησε με την ψυχή του στους πολίτες και έτσι μπορέσαμε και εμείς από την πλευρά μας να είμαστε πειθαρχημένοι, να δείξουμε υπευθυνότητα, να σεβαστούμε τους κανόνες και να ανταποκριθούμε σε όσα μας ζητήθηκαν» ανέφερε η Έλενα Ράπτη.

Όσον αφορά τον ένα χρόνο γάμου που έκλεισε πριν λίγες ημέρες ανέφερε: «Ήταν μια ξεχωριστή χρονιά, πραγματικά διαφορετική, ασυνήθιστη, πρωτότυπη και μοναδική! Ήταν κοινή απόφαση ο γάμος να μείνει για εμάς. Το μοιραστήκαμε μόνο με τους γονείς και αδέρφια. Το κρατήσαμε για εμάς και ζήσαμε αυτή την προσευχή όπως την είχαμε ονειρευτεί. Το «Ναι» το είπα αμέσως! Ούτε ένα χρόνο δεν ήμασταν μαζί πριν το γάμο» σχολίασε με χαμόγελο η Έλενα Ράπτη.

Στη συνέχεια η ίδια αποκάλυψε ότι ένιωσε ότι ο σύζυγός της είναι ο άνθρωπος της ζωής της από την πρώτη στιγμή. Παράλληλα, ανέφερε χιουμοριστικά ότι ο Κίμωνας Μπάλλας δεν είναι ψηφοφόρος της, αφού έχει τα εκλογικά του δικαιώματα στα Τρίκαλα. Επιπρόσθετα, δήλωσε ότι το γεγονός ότι ο σύζυγός της ασχολείται με την ξυλογλυπτική και την αγιογραφία τους έφερε ακόμα πιο κοντά, αφού και η ίδια έχει πολύ καλή σχέση με το Θεό ενώ επιβεβαίωσε πως ο Κίμωνας βρισκόταν στην ασφάλειά της, όμως πλέον δεν βρίσκεται.

Δείτε το βίντεο: