Εξιτήριο για τη Μαρίνα Πατούλη
Το μήνυμα που κοινοποίησε στα social media

Η Μαρίνα Πατούλη διανύει μία από τις δυσκολότερες περιόδους στη ζωή της και όχι άδικα, αφού βιώνει σοβαρή κρίση στο γάμο της με τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη.

Όμως σε αυτή τη δύσκολη φάση που περνάει δεν είναι μόνη της. Εκατοντάδες γυναίκες στ'αθηκαν στο πλευρό της και η Μαρίνα Πατούλη θέλησε μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram να τις ευχαριστήσει!

Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Συγκινημένη. Το λιγότερο. Ευγνώμων. Το περισσότερο. Σε όλες εσάς τις γυναίκες- φίλες σας νιώθω πια, που με τα λόγια σας μου δώσατε μια δύναμη πιο δυνατή από εκείνη που πίστευα πως έχω. Κάθε ιστορία σας, κάθε φράση σας, κάθε συλλαβή σας, κάθε «Μαρίνα σε καταλαβαίνω γιατί τα έχω περάσει», αποτελούν πλέον για μένα το έναυσμα για να ξεπεράσουμε όλες μαζί όσα για τον λάθος λόγο και με τον λάθος τρόπο, μας κρατούσαν στάσιμες στον πόνο του χωρισμού. Σας διάβασα, σας ξαναδιάβασα μέχρι που αποστήθισα τα αδιέξοδα μας. Όσα μας «χάραξαν» τα αφήνουμε πίσω. Ο νέος δρόμος που θα χαράξουμε όλες μαζί ανοίγεται από σήμερα μπροστά μας. Και θα είναι τόσο μεγάλος και τόσο φωτεινός όσο ποτέ δεν φανταζόμασταν… Σας στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά…(φωτό αρχείου) Αύριο το πρωί εξιτήριο -από όλα όσα με πονάνε- Σας αγαπώ Μαρίνα!».