Γιώργος Αγγελόπουλος: Στη Διάδραση για καλό σκοπό
Κοντά στα παιδιά ακόμη μια φορά

Ο αγαπημένος Ντάνος έχει δείξει πολλές φορές τη μεγάλη του ευαισθησία για τα παιδιά και για το λόγο αυτό έχει ιδρύσει μαζί με την Ράνια Κωστάκη, το σωματείο “Φύλακας Άγγελος” με στόχο την προστασία των κακοποιημένων παιδιών.

Αυτή τη φορά ο Γιώργος είπε το ΝΑΙ πάλι για τα παιδιά! Είπε το ναι στην πρόσκληση  του μη-κερδοσκοπικού οργανισμού  ΔΙΑΔΡΑΣΗ,  που προσφέρει τη γνώση και το πλαίσιο για την ορθολογική χρήση της τεχνολογίας και συγκεκριμένα την πρόληψης και την προστασίας από την «εξάρτηση οθόνης» (screen addiction).

 

Βάσω Μητρομάρα Ντάνος

 

Με τη δημοσιογράφο και σύμβουλο επικοινωνίας Βάσω Μητρομάρα ξεκινάει ένας νέος κύκλος ενημέρωσης για την σωστή χρήση των social media τόσο από την πλευρά των παιδιών, όσο και των γονέων. Και φυσικά δεν θα γινόταν να μην κάνει ποδαρικό ο καθ' ύλην αρμόδιος και αγαπημένος απότο ευρύ κοινό Ντάνος.

 

 

Το παρόν έδωσε και ο καλαθοσφαιριστής Νίκος Παππάς.

 

Βάσω Μητρομάρα Νίκος Παππάς

Οι δύο άνδρες μάλιστα συνάντησαν και παιδάκια με ιδιαιτερότητες σε μια κίνηση που τιμά τους ίδιους αλλά και τον οργανισμό της Διάδρασης.

 

Ντάνος Νίκος Παππάς

 

Θα ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα και σίγουρα θα έχουμε ενημέρωση από τη Βάσω Μητρομάρα που δέιχνει έμπρακτα καθημερινά το κοινωνικό της έργο.