Γιώργος Πατούλης: "Για τη Μαρίνα νιώθω αγάπη και τρυφερότητα"
Όσα είπε για τον χωρισμό του

Μερικές εβδομάδες μετά την αποκάλυψη "βόμβα" πως ο Γιώργος Πατούλης έχει χωρίσει οριστικά με την Μαρίνα Πατούλη έρχεται μια νέα συνέντευξη του Περιφερειάρχη Αττικής που σίγουρα θα συζητηθεί.

Ο Γιώργος Πατούλης σπάει τη σιωπή του και απαντάει στα περισσότερα ερωτήματα.

«Για τη Μαρίνα νιώθω αγάπη και τρυφερότητα. Είναι η μητέρα του παιδιού μας» είπε αρχικά ο περιφερειάρχης Αττικής, στην εφημερίδα «Τα Νέα»

Στο αν ο θάνατος της μητέρας του σχετίζεται με το διαζύγιό του από τη Μαρίνα Πατούλη απάντησε: «Αγγίζετε νωπές και ευαίσθητες χορδές για τις οποίες σε αυτή τη φάση δεν θα ήθελα να μιλήσω. Μπορεί να σχετίζονται και άλλα τα οποία είχαν συσσωρευτεί. Η μητέρα είναι για μένα όπως είπα μια ηρωίδα, η οποία δεν είχε στον ήλιο μοίρα και θυσίασε τη ζωή της για να μας μεγαλώσει και να μας σπουδάσει. Ήταν δίπλα μου πάντα πολύ διακριτική – και στο γάμο μου. Ίσως εξαιτίας αυτής της διακριτικότητας να μην ήμασταν τόσο κοντά στην έγγαμη ζωή μου. Υπάρχουν κάποιες στιγμές που δεν θα ήθελα να τις δημοσιοποιήσω».

Στο αν το διαζύγιό του έγινε αντικείμενο εκμετάλλευσης, ο Γιώργος Πατούλης είπε: «Είναι σίγουρο ότι θέματα της προσωπικής ζωής ενός δημοσίου προσώπου προσφέρουν “κλειδαρότρυπα”.Πίσω από αυτά μπορεί ο καθένας να βλέπει τον εαυτό του».

Όσον αφορά τον γιο του: «Προσπαθώ να διαφυλάξω τα προσωπικά μου διότι σχετίζονται με την ψυχοσύνθεση ενός εφήβου, όπως είναι ο γιος μας ο Αλέξανδρος. Οι γονείς του πήραν μια απόφαση και αυτή η απόφαση δεν πρέπει να τον σημαδέψει. Είναι ένα καλό και έξυπνο παιδί που ελπίζω να είναι αύριο και ένας καλός και χρήσιμος άνθρωπος στην κοινωνία».