Κόρη του εφοπλιστή Αριστοτέλη Ωνάση, η περιουσία του οποίου μετρούσε δισεκατομμύρια δολάρια το όνομα της Χριστίνας, ήταν γραμμένο στα περισσότερα γιοτ της οικογένειας.
Στις 19 Νοεμβρίου 1988 σε ηλικία 38 ετών, η Χριστίνα Ωνάση βρέθηκε νεκρή στην μπανιέρα της με ένα άδειο μπουκάλι ηρεμιστικών δίπλα της.
Βρισκόταν στο Μπουένος Άιρες για να παντρευτεί τον πρόεδρο της ελληνικής παροικίας της Αργεντινής, Γιώργο Τσολκμετσόγλου.
Αρχικά είχε γίνει λόγος για καρδιακή προσβολή, αλλά ο γιατρός που την είχε εξετάσει λίγο πριν πετάξει για την Αργεντινή είπε ότι η καρδιά της ήταν γερή σαν αυτή ενός ταύρου. Αργότερα οι γιατροί έκαναν λόγο για πνευμονικό οίδημα, ωστόσο κανείς δεν ήταν σε θέση να πει τι το προκάλεσε. Τα αποτελέσματα της νεκροψίας δεν ανακοινώθηκαν ποτέ, ενώ ο περίγυρός της μιλούσε για τις πιο ευτυχισμένες μέρες της κληρονόμου. Ένας ακόμη θάνατος - μυστήριο στο ιστορικό της οικογένειας Ωνάση.
Σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα», δεν αποκλείεται να πέθανε η Χριστίνα Ωνάση εξαιτίας της λήψης υπνωτικών χαπιών ή φαρμάκων διαίτης. Η τοξικολογική εξέταση που πραγματοποιήθηκε δεν εντόπισε κανενός είδους ουσίες.
Οσο για τις συνθήκες θανάτου της, στο πρώτο έγγραφο (21.12.1989) οι αργεντινοί δικαστές μιλούν για «λυπηρό συμβάν, στερημένο από κάθε εγκληματικότητα» ενώ στο δεύτερο (8.5.1990) αναφέρουν ότι «δεν υπάρχουν οι απαραίτητες προϋποθέσεις που θα μας έδιναν μια απόλυτη σιγουριά για να απορρίψουμε την εγκληματική ενέργεια».
Παντρεύτηκε και χώρισε τέσσερις φορές. Έδωσε σκληρούς αγώνες να χάσει βάρος, το οποίο ωστόσο ξανάπαιρνε μετά από κάθε απογοήτευση. Οι γονείς της χώρισαν το 1959, όταν ήταν 9, και το σκάνδαλο που προέκυψε από την είδηση ότι ο πατέρας της είχε απατήσει την μητέρα της με την Μαρία Κάλλας θα έφερνε στη Χριστίνα, δια βίου αμηχανία.
Η στενοχώρια της όμως ήταν μεγαλύτερη όταν ο πατέρας της παντρεύτηκε την χήρα Τζάκι Κένεντι το 1968. Η Χριστίνα Ωνάση είδε τότε την Τζάκι ως χρυσοθήρα και αναφερόταν σε αυτήν ως "η ατυχής εμμονή του πατέρα μου".
To προσωπικό της δράμα ξεκίνησε με τις απώλειες που ήρθαν από την ηλικία των 20 και κάτι. Ο αδελφός της Αλέξανδρος, πέθανε σε αεροπορικό δυστύχημα το 1973.
Ένα χρόνο αργότερα, η μητέρα της πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών (πολλοί σκέφτηκαν ότι ήταν αυτοκτονία) στο σπίτι της στο Παρίσι.
Ο πατέρας της πέθανε το 1975 σε κλινική και η Χριστίνα Ωνάση μένει μόνη και θρηνεί την αγαπημένη της οικογένεια.
Στη βιογραφία του Αριστοτέλη Ωνάση το 1991, "All the Pain That Money Can Buy" ο συγγραφέας William Wright αναλύει πώς ο Ωνάσης ξόδεψε 30.000 δολάρια για να στείλει ένα ιδιωτικό τζετ στην Αμερική για να πάρει τις διαιτητικές coca cola της Χριστίνας, ενώ μια άλλη φορά έστειλε ένα ελικόπτερο από την Αυστρία στην Ελβετία για να περιμαζέψει μια κασέτα με τραγούδια του Νέιβιντ Μπάουι που είχε ξεχάσει όταν είχε μείνει εκεί. Όταν ήταν πολύ απασχολημένος για να περάσει λίγο χρόνο μαζί της, ο Ωνάσης θα της έδινε μετρητά, περίπου 30.000 δολάρια το μήνα μέχρι να την ξαναδεί.
Ωστόσο,η Χριστίνα δεν επαναπαύτηκε στο εύκολο χρήμα. Μετά το θάνατο του Αριστοτέλη το 1975, αφοσιώθηκε στις επιχειρήσεις του πατέρα της στο Μονακό, και σύντομα απέδειξε σε όλους ότι ήταν μια ευφυής επιχειρηματίας. Το 1982, σύμφωνα με την εφημερίδα Los Angeles Times, ήταν η πρώτη γυναίκα που εκλέχθηκε στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, ένα από τα σωματεία με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. Είπε κάποτε στον Peter Evans, ο οποίος έγραφε μια άλλη βιογραφία του πατέρα της, ότι της άρεσε να φοράει διαμάντια όταν έτρωγε πρωινό. "Φαίνονται τόσο όμορφα στον ήλιο το πρωί".
Η Χριστίνα Ωνάση ήταν ιδιαίτερα άτυχη στον έρωτα. Η επιλογή της στους άνδρες, ήταν παρορμητική και καταστροφική.
Ο πρώτος γάμο της - με τον 47χρονο κτηματομεσίτη του Λος Αντζελες Μ. Τζ. Μπόλκερ, έναν διαζευγμένο πατέρα τεσσάρων παιδιών και 27 χρόνια μεγαλύτερό της - έληξε άδοξα μέσα σε λίγους μήνες το 1971.
Ο γάμος με τον δεύτερο σύζυγό της, Αλέξανδρο Ανδρεάδη διήρκεσε 14 μήνες.
Ένα τρίτος γάμος το 1978, με έναν Ρώσο ναυτιλιακό πράκτορα Σεργκέι Καούζοφ, έσβησε πιο γρήγορα από ένα κερί.
Ο τέταρτος σύζυγος της Χριστίνας Ωνάση, ήταν ο κληρονόμος μιας γαλλικής φαρμακευτικής και Ζεν πρεμιέ, Thierry Roussel.
Παντρεύτηκαν το 1984, ο γάμος διήρκεσε λιγότερο από τρία χρόνια και καρπός του έρωτα ήταν η Αθηνά.
Ο Roussel ήταν άπιστος. Η ερωμένη του γέννησε δύο από τα τρία παιδιά τους κατά τη διάρκεια του γάμου του με την Χριστίνα. Η πλούσια κληρονόμος προσπάθησε να ξεπεράσει την προδοσία με φαρμακευτική αγωγή.
Δεν ήταν όμως σχεδόν ποτέ ευτυχισμένη, με εξαίρεση εκείνο το φθινόπωρο στην Αργεντινή, όπου ένοιωσε ότι η ζωή της χαμογελάει πάλι. Στις 15 Νοεμβρίου πήγε μαζί με τον Γιώργο Τσομλεκτσόγλου και την Μαρίνα να δουν μια θεατρική παράσταση και να δειπνήσουν μετά όλοι μαζί.
Το τελευταίο βράδυ της ζωής της στην κατοικία της Μαρίνας και του Γιώργου η βραδιά ήταν ζεστή. Το τελευταίο βράδυ της ζωής της, η ζέστη στην κατοικία των Δοδέρο δεν την άγγιζε, το αντίθετο μάλιστα. «Κρυώνω» είπε στην Μαρίνα, λίγο πριν καθίσουν για φαγητό, στο τελευταίο όπως έμελλε να αποδειχτεί δείπνο για την κόρη του Έλληνα μεγιστάνα.
'Οταν μπήκε στην μπανιέρα, η νύχτα είχε τυλίξει την κατοικία στο αριστοκρατικό προάστιο της πόλης και λίγη ώρα αργότερα, ο θάνατος τύλιξε με το πέπλο του την 38χρονη γυναίκα.
Το ημερολόγιο έγραφε Σάββατο 19 Νοεμβρίου 1988.