Η νέα ζωή της Αθηνάς Ωνάση!
Τι κάνει σήμερα η χρυσή κληρονόμος;

Η Αθηνά Ωνάση εμφανίστηκε στον πολυσυζητημένο γάμο της οικογένειας Ζέιν στο Μονακό και τα τελευταία 24ωρα κάνει τον γύρο του διαδικτύου μία φωτογραφία της, στην οποία απεικονίζεται να ποζάρει δίπλα στη γυμνάστρια Γιάννα Νταρίλη και τον σύζυγό της.

Στο στιγμιότυπο, βλέπουμε την Αθηνά Ωνάση, αμήχανη, αλλά αλλαγμένη. Πιο ώριμη, πιο κατασταλαγμένη, έχοντας αφήσει πίσω της τα δύσκολα. 

Η Αθηνά Ωνάση από τον χωρισμό της και μετά, αρνείται την παραμικρή δήλωση και αναφορά στην προσωπική της ζωή. Η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση από το 2016 και μετά ζει μόνιμα σε μια ήρεμη κωμόπολη της Ολλανδίας, στο Φαλκενσβάαρντ. Εξ΄ ου και η φιλία της με τη νύφη στον γάμο της με τον Σάμι Ζέιν. 

Εκεί έχει δημιουργήσει μια ήρεμη καθημερινότητα, στην οποία πρωταρχικός της σκοπός είναι η ανατροφή των αλόγων της και τους αγώνες ιππασίας. Η επιλογή μάλιστα της συγκεκριμένη κωμόπολης δεν ήταν καθόλου τυχαία, μιας και στην κωμόπολη Φαλκενσβάαρν μεγάλο μέρος των κατοίκων ασχολείται με την εκτροφή αλόγων.

«Όσο ζούσε με τον Αλβάρο, είχε κάνει ένα βήμα πίσω, λες και όφειλε να του αφήσει το προνόμιο της υπεροχής στον χωμάτινο στίβο», δήλωνε άνθρωπος του περιβάλλοντός της.

«Βέβαια τον ακολουθούσε στους αγώνες, ακόμα και αν δεν αγωνιζόταν η ίδια. Τώρα, πλέον, διεκδικεί σοβαρά μια θέση στο βάθρο, δηλώνοντας συμμετοχή σε όλο και περισσότερους αγώνες», πρόσθεσε.

Η Αθηνά Ωνάση συμπληρώνει μια πενταετία μετά τον πολυσυζητημένο χωρισμό της, κρατώντας απόσταση και από τα social media. Η χρυσή κληρονόμος κλείνει τον λογαριασμό της στο instagram επιστρέφοντας μετά από καιρό, με νέο acoount στο οποίο κανείς δεν μπορεί να υποψιαστεί ότι διαχειρίζεται η ίδια. 

Η Αθηνά Ωνάση ετών 36! 

 

Η χρυσή κληρονόμος ζει μακριά από την κοσμική ζωή κρατώντας επαφές με ελάχιστους ανθρώπους. Η ίδια μάλιστα έχει να επισκεφτεί τη χώρα μας δύο χρόνια, από το 2019. Η Ελληνική Ομοσπονδία έχει καλέσει την εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση στην Αθήνα για το Παγκόσμιο Κύπελλο. «Δεν με ενδιαφέρει η κοινωνική ζωή, μου αρέσει η ησυχία που έχουμε μαζί», είχε δηλώσει σε μία από τις σπάνιες εξομολογήσεις της. 

Η επανεμφάνιση της Αθηνάς Ωνάση στον γάμο της χρονιάς!

Το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021 εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση,  βρέθηκε καλεσμένη στο γάμο του Σάμι Ζέιν και της Λόρεν Φαν Μπέρκελ, στο Μόντε Κάρλο. Τα πλάνα μάλιστα από την γαμήλια τελετή και το λαμπερό πάρτι, έκαναν το γύρο του διαδικτύου.  Ανάμεσα στους καλεσμένους και η Αθηνά Ωνάση σε μια από τις πολύ σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της.

 

Η χρυσή κληρονόμος προσπάθησε να περάσει για άλλη μια φορά απαρατήρητη από τα φλας των φωτογράφων, εκεί όμως βρέθηκε και η Ελληνοαμερικανίδα Γιάννα Νταρίλη η οποία πόζαρε στο πλευρό της Αθηνάς Ωνάση ανεβάζοντας τη φωτογραφία του στο instagram.

Μέσα σε λίγα λεπτά η φωτογραφία από τους καλεσμένους του γάμου έγινε viral! Στο επίκεντρο πάντα η Αθηνά Ωνάση, φανερά αλλαγμένη από την εικόνα που την είχαμε συνηθίσει στο παρελθόν στα πιο νεανικά της χρόνια.