Η πρώτη συνέντευξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου
Και η πρώτη φωτογραφία μετά την επίθεση με βιτριόλι

Ήταν 20 Μαΐου του 2020, όταν η ζωή της Ιωάννας Παλιοσπύρου άλλαξε μια και καλή.

Ο Γολγοθάς για την όμορφη κοπέλα ξεκίνησε όταν καθώς πήγαινε στη δουλειά της δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι από μια γυναίκα, προκαλώντας της ανεπανόρθωτες βλάβες στο πρόσωπό της.

Στις 11 Ιουνίου συλλαμβάνεται η φερόμενη ως δράστης 35χρονη δικηγόρος και  οδηγείται στον εισαγγελέα, ο οποίος της ασκεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και απείθεια.

Αιτία όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, η ερωτική αντιζηλία.

Έπειτα από 10 μήνες και μετά από πολλές χειρουργικές επεμβάσεις η Ιωάννα αποδεικνύει πως έχει μεγάλη ψυχή μέσα της και αποφασίζει να παραχωρήσει συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! που θα κυκλοφορήσει εκτάκτως την Παρασκευή αναφέρεται στο τραγικό περιστατικό και στην περιπέτεια που ακολούθησε.

Μάλιστα, η Ιωάννα απάντησε τον Δεκέμβρη σε όλα όσα έλεγε η 35χρονη ιδιωτική υπάλληλος: «Η υπεράσπιση εκφέρει διαρκώς άποψη για το αν υπάρχει συνεργός ή όχι, αν η πρόθεση της κατηγορουμένης ήταν δολοφονία ή όχι, και ακόμη αποφαίνεται για την ύπαρξη ή μη των ευρημάτων της έρευνας. Μήπως συμμετέχει και αυτή στις έρευνες; Οπότε ας μας ενημερώσει. Εκτός αν έχει μιλήσει επιτέλους η κατηγορούμενη, διότι κατά δήλωση του συνηγόρου της, αρνείται ακόμη και τώρα να πει οτιδήποτε. Δεν είναι «Άρλεκιν». Πρόκειται για την ζωή μου, που την κατέστρεψε και συνεχίζει να διαψεύδει τα στοιχεία που είναι συντριπτικά εις βάρος της. Σκοπός της ήταν να με σκοτώσει. Όταν δεν το κατάφερε, έψαχνε τρόπο να συνεχίσει το εγκληματικό σχέδιο της, ρωτώντας οικείο μου πρόσωπο πώς μπορεί να με επισκεφθεί στο νοσοκομείο»!

«Μέχρι τη σύλληψη ζούσα με το φόβο, ότι θα με βρει και θα με σκοτώσει», λέει για την 35χρονη κατηγορούμενη.

Το περιοδικό θα δημοσιεύσει τη συνέντευξη αλλά και μια φωτογραφία της Ιωάννας, μετά το τραγικό γεγονός.