Σπάνια δημόσια εμφάνιση στην περίοδο της εγκυμοσύνης της! 

Μια ξεχωριστή βραδιά έζησαν όσοι παρευρέθηκαν, το βράδυ της Τετάρτης, στο Καλλιμάρμαρο. Ο Διονύσης Σαββόπουλος και οι φίλοι του έδωσαν μια μεγάλη συναυλία για έναν τεράστιο σκοπό, με χιλιάδες κόσμο να είναι εκεί για να προσφέρει.  Η μεγάλη συναυλία του ΣΚΑΪ και του “Όλοι Μαζί Μπορούμε” έγινε με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και τα κατάφερε. 

Ο Διονύσης Σαββόπουλος παρουσίασε στο Καλλιμάρμαρο έναν γαλαξία από φωνές και τραγούδια, σε μια νύχτα σαν κι αυτές που μας χαρίζει πάνω από 50 χρόνια τώρα, «Του Νιόνιου οι κοινότητες φτιάχνουν άλλους γαλαξίες»!

Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η εγκυμονούσα ανκορ-γουμαν του ΣΚΑΪ, Σία Κοσιώνη, η οποία εντυπωσίασε με την εμφάνισή της και την φουσκωμένη κοιλίτσα της, ενώ είναι από τις λίγες φορές που την είδαμε εκτός πλατό σε έναν τόσο διαφορετικό ρόλο.

Ο σκοπός αυτής της συναυλίας εκπληρώθηκε, καθώς συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας οι οποίοι δοκιμάζονται στα δύσκολα χρόνια που περνάμε. Ταυτόχρονα, η συναυλία αυτή συμβόλιζε τη συνεισφορά του ελληνικού τραγουδιού στην ενότητα που τόσο έχουμε ανάγκη.