Τα πρώτα τους Χριστούγεννα ως παντρεμένοι

Την ονομαστική του εορτή έχει σήμερα ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας και βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη μαζί με την σύζυγό του, Τζένη Μπαλατσινού.
Ο υπουργός Υγείας και η παρουσιάστρια σύζυγός του περνούν τις πρώτες τους γιορτές των Χριστουγέννων ως παντρεμένοι και μετά από μια στάση στο αγαπημένο νησί της Τζένης Μπαλατσινού, την Πάτμο, το ζευγάρι ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη για την Πρωτοχρονιά. Την ίδια ώρα, οι κόρες της παρουσιάστριας γιόρτασαν την αλλαγή του χρόνου παρέα με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελο Λάτσιο.

Ο Βασίλης Κικίλιας δημοσίευσε σήμερα μία φωτογραφία του με φόντο την παραλία της Θεσσαλονίκης με την Τζένη Μπαλατσινού να τον κρατά αγκαλιά και να τον κοιτά στα μάτια. Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο, ο υπουργός Υγείας έχει δεχτεί από το πρωί πολλές ευχές για την ονομαστική του εορτή και θέλησε να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς του φίλους για τα καλά τους λόγια.
 

Κικίλιας - Μπαλατσινού: Πρωτοχρονιά στη Θεσσαλονίκη

 

Έτσι, στην λεζάντα της φωτογραφίας, έγραψε: «Χρόνια πολλά και καλή Χρονιά σε όλες & όλους με Υγεία και Ευτυχία! Σας ευχαριστώ πολύ για τις υπέροχες ευχές σας, να είστε όλοι καλά και να αγαπάτε τους ανθρώπους σας».