Εγκυμοσύνη στο OPEN TV
Ποια παρουσιάστρια περιμένει το πρώτο της παιδί;

Μόλις έγινε γνωστό πως έχουμε εγκυμοσύνη "βόμβα" στο OPEN TV! Ευχάριστα νέα για αγαπημένη παρουσιάστρια μιας και η ίδια περιμένει τον πελαργό και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Ο λόγος για την Νίκη Λυμπεράκη, που είναι έγκυος για πρώτη φορά.

 

 

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του Open και ο σύντροφός της, Αλέξανδρος Χατζόπουλος θα αποκτήσουν σύντομα το πρώτο τους παιδί, όπως αποκάλυψε στο Happy Day η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Η δημοσιογράφος τόνισε παράλληλα πως την ευχάριστη είδηση της επιβεβαίωσε η ίδια η Νίκη Λυμπεράκη. «Σήμερα δεν θα εμφανιστεί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων γιατί θα κάνει προγραμματισμένες εξετάσεις. Θα είναι ξανά στο δελτίο από Δευτέρα» είπε χαρακτηριστικά η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Η Νίκη Λυμπεράκη και ο Αλέξανδρος Χατζόπουλος να αναφέρουμε ωστόσο πως δεν έχουν παντρευτεί ακόμη, αλλά είναι έτοιμοι να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί. Να αναφέρουμε ωστόσο μιας και μιλάμε για το κανάλι, πως χτες είχαμε και μια παραίτηση "βόμβα" στο Opentv! Δείτε την ανακοίνωση του σταθμού.

Λίγα λόγια για την Νίκη Λυμπεράκη

Η Νίκη Λυμπερακάκη πέρασε στη Νομική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου ΑΘηνών, όπου από φοιτήτρια ήδη εργαζόταν ως δημοσιογράφος. Από το 2002 άρχισε η ενασχόλησή της με τη δημοσιογραφία, ενώ έως σήμερα, έχει εργασθεί σε σειρά ραδιοτηλεοπτικών μέσων, με έμφαση στο εξωτερικό δελτίο αλλά και στην παρουσίαση εκπομπών και δελτίων ειδήσεων.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open μπαίνει στα σπίτια των τηλεθεατών κάθε βράδυ στις 19:30 το απόγευμα, ενώ όπως είχε αναφέρει η ίδια όλο αυτό προέκυψε τυχαία.

Χαρακτηριστικά είχε αναφέρει, "Έβλεπα πολύ Ιντιάνα Τζόουνς και έλεγα ότι θα γίνω αιγυπτιολόγος. Στο σχολείο, όμως, είχα μια καταπληκτική φιλόλογο που μου εξήγησε ότι και αρχαιολόγος να σπουδάσω τελικά θα γίνω φιλόλογος γιατί στην Ελλάδα δεν ήταν πολύ εύκολο να φτάσεις να ασχοληθείς με ανασκαφές. Μετά έβλεπα “Μάτλοκ”.

Ήθελα να γίνω δικηγόρος να σηκώνομαι και να λέω, “Ένσταση”! Από την τηλεόραση έπαιρνα τις αναφορές μου. Γιατί βιβλίο δεν άνοιγα. Άργησα πολύ, από το Γυμνάσιο άρχισα να εκτιμώ τα βιβλία και τη μάθηση. Τελικά μπήκα στη Νομική και κάπως τυχαία βρέθηκα στα μέσα ενημέρωσης".