Επιστρέφει η σειρά "Σ' αγαπώ - μ' αγαπάς"
Με καινούρια επεισόδια

Σαν “κύκλος που δεν έκλεισε” μοιάζουν οι ιστορίες της Δήμητρας και του Θοδωρή στο "Σ' αγαπώ - μ' αγαπάς".

Η αγαπημένη κωμική σειρά, που προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2000 στο Mega, επιστρέφει σε λίγες μέρες για ένα νέο κύκλο επεισοδίων αποκλειστικά στο κανάλι της COSMOTE στο YouTube.

Πιο συγκεκριμένα, η πρεμιέρα του “Σ’ αγαπώ μ’ αγαπάς” θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου, με ένα επεισόδιο εμπνευσμένο από τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Σε συνέχεια του πρώτου κύκλου της σειράς, που αναβίωσε με επιτυχία πέρυσι – μέσα από 5 επεισόδια – ξεπερνώντας τα 7.000.000 views, η Δήμητρα Παπαδοπούλου και ο Θοδωρής Αθερίδης επιστρέφουν με νέο κύκλο 10 επεισοδίων μεγαλύτερης διάρκειας.

Το θρυλικό ζευγάρι πρωταγωνιστεί σε χιουμοριστικές ιστορίες, εμπνευσμένες από την επιρροή της τεχνολογίας στην καθημερινή ζωή και όχι μόνο, που φέρουν την υπογραφή της Δήμητρας Παπαδοπούλου.

Οι φίλοι της σειράς μπορούν κάνοντας εγγραφή στο YouTube κανάλι της Cosmote να απολαμβάνουν πρώτοι, κάθε Πέμπτη πρωί ένα νέο επεισόδιο. Επιπλέον, όσοι θέλουν να ξαναδούν τον πρώτο κύκλο του “Σ’ αγαπώ μ’ αγαπάς”, μπορούν να παρακολουθούν στο IGTV κανάλι της Cosmote ένα web επεισόδιο κάθε μέρα, μέχρι και την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου.

 

 

 

 

Στο YouTube κανάλι της Cosmote οι χρήστες μπορούν να βρουν και άλλο πρωτότυπο περιεχόμενο, όπως το “The Real Robokids”, το πρώτο ντοκιμαντέρ για την εκπαιδευτική ρομποτική στην Ελλάδα, που έκανε πρόσφατα πρεμιέρα.