Όλα όσα δεν γνωρίζετε για την 9χρονη πρωταγωνίστρια του Anne

Η μεγάλη έκπληξη της τηλεοπτικής σεζόν, ήρθε, από το κανάλι του Αμαρουσίου. 

Και το όνομα αυτού «Anne». Στα ελληνικά «Μητέρα». 

Ένας από τους λόγους της μεγάλης επιτυχίας του η μικρή καιπολυτάλαντη Μελέκ ή κατά κόσμον Μπερέν Γκιοκγιλντίζ. 

Η μικρή Μπερέν, παρά τα 9 της χρόνια έχει παίξει ήδη σε τρία τουρκικά σήριαλ και σε δύο ταινίες, ενώ το ταλέντο της δεν αναγνωρίζεται μόνο από το κοινό, αλλά και τους ειδικούς. Για αυτό και έχει κερδίσει τέσσερα βραβεία.

 

 

Βέβαια η μικρή  Μπερέν Γκιοκγιλντίζ παραμένει ένα παιδί και η συμμετοχή της στο σίριαλ γίνεται συνοδεία ψυχολόγου.

Ηταν ο όρος που έθεσαν οι γονείς της στην παραγωγή, όταν τελικά επιλέγει, μέσω κάστινγκ (ανάμεσα σε 400 άλλα παιδάκια), στα γυρίσματα να είναι παρών ψυχολόγος για να εξηγεί στο παιδί όσο συμβαίνουν και να μην του μείνουν τραύματα. Η μικρή υποδύεται ένα κακοποιημένο παιδί, που ζει ιδιαίτερα άγριες καταστάσεις. 
Η μικρή, πέρα από σταρ της tv, είναι και σταρ του Instagram. Εχει ήδη 300.000 φαν, ποστάρει διαρκώς από τα γυρίσματα του Anne και όχι μόνο και δηλώνει, μάλιστα, ότι της αρέσει ιδιαίτερα το Ιnstagram! 

 

 

Η μικρή, πάντως, σε συνέντευξή της δηλώνει καλή μαθήτρια, ότι της αρέσουν τα αγγλικά και η ζωγραφική. Είναι πολύ καλή, όπως λέει στο να ζωγραφίζει εικόνες Φθινοπώρου. «Ζωγραφίζω όμως και σπίτια και παιδιά», λέει με τη μοναδική παιδική αθωότητά της. 

Οταν μεγαλώσει, όχι, δεν θέλει να γίνει ηθοποιός. Θέλει να γίνει είτε γυμνάστρια, είτε κολυμβήτρια. «Είμαι πολύ καλή, κάνω βουτιές στο 1,5 μέτρο».