Τι λέει για την φιλοξενία της Βασίλισσας;

Μιλώντας σ’ ένα event του MUSE που φιλοξενήθηκε από το Klick Health στη Νέα Υόρκη, η Michelle Obama, αποκάλυψε πολλά σχετικά με την επίσκεψη και τη φιλοξενία εκείνης και της οικογένειάς της στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, μετά την πρόσκληση της βασίλισσας το 2011.

 

 

«Όλα είναι χρυσά. Εμείς είδαμε το χρυσό δωμάτιο- υπήρχε ένα δωμάτιο που κρατούν όλο το χρυσάφι» και συνεχίζει «Ήταν τα γενέθλια της Sasha και έτσι η βασίλισσα μας άνοιξε το σπίτι και μας άφησε να δούμε αυτό το δωμάτιο». 

Σε ερώτηση που της έγινε για το ποιο είναι το φαγητό που προτιμά: εκείνο του Λευκού Οίκου ή του παλατιού, εκείνη απάντησε: «Δεν θέλω να προσβάλω κανέναν, αλλά το αμερικάνικο φαγητό είναι απλά καλύτερο», προσθέτοντας ότι το παλάτι έχει καλύτερο κινέζικο!

Όσον αφορά τώρα τα σερβίτσια, σύμφωνα με την πρώην Πρώτη Κυρία της Αμερικής, νικητής είναι το παλάτι αφού αποκάλυψε: «Όταν μας σέρβιραν στο επίσημο δείπνο- ξέρετε πως έχει πιατέλες και είναι χρυσές, οπότε κάθεσαι και όλα είναι χρυσά. Το πιάτο που νόμιζα πως ήταν πιατέλα, αυτό ήταν το πιάτο! Είπα κερδίζετε. Κερδίζετε στα πιάτα. Μας νικήσατε». 

 

 

Τέλος, σε περίπτωση που αναρωτιέσαι πως συμπεριφέρονται τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όταν πια είναι μόνοι...

Συμπεριφέρονται φυσιολογικά, σαν όλους τους κοινούς θνητούς

«Όλοι είναι χαρούμενοι όταν ο κόσμος φεύγει. Αυτοί θέλουν να αγκαλιάζονται. Θέλουν να τους αγγίζεις.Κουτσομπολεύουν»

 

 

 

 

 

 

Σοφία Κόλλια