Οι γευστικές δημιουργίες που την έχουν "κερδίσει"

Η ενσάρκωση της απόλυτης θηλυκότητας, η Μόνικα Μπελούτσι, επιμένει ελληνικά συνεχίζοντας τις διακοπές της στην αρχόντισσα των Κυκλάδων, Πάρο, και σαγηνεύοντας με την παρουσία της ντόπιους και τουρίστες.

Φαίνεται δε ότι η διάσημη ηθοποιός έχει ανακαλύψει ένα εστιατόριο που ειδικεύεται στις θαλασσινές γεύσεις, το Barbarossa στο λιμανάκι της Νάουσας, το οποίο και επισκέπτεται δύο με τρεις φορές την εβδομάδα για να εξυπηρετηθεί από τα χέρια του ιδιοκτήτη του καταστήματος, του δαιμόνιου Ευγένιου.

 

 

Χθες λοιπόν γύρω στις 21.30 το βράδυ η Μόνικα επισκέφτηκε το εστιατόριο μαζί με την παρέα της, προσεγγίζοντας το λιμάνι της Νάουσας διά θαλάσσης με φουσκωτό σκάφος — κάτι που σημαίνει ότι πιθανόν διαμένει σε θαλαμηγό και όχι σε κάποια από τις βίλες του νησιού.

Η παρέα παρήγγειλε φρέσκο ψάρι στα κάρβουνα —δύο κιλά ροφό— κατόπιν επιθυμίας της Μπελούτσι, που φροντίζει για την σιλουέτα της. Ωστόσο, το πιάτο που της έκλεψε την καρδιά ήταν η σπεσιαλιτέ του μαγαζιού, κριθαρώτο κωλοχτύπας, από τα χέρια του σεφ Δημήτρη Νικολή. Το δείπνο της παρέας ολοκληρώθηκε με προφιτερόλ και μιλφέιγ σεμιφρέντο, που όμως Μόνικα Μπελουτσι άγγιξε ίσα ίσα με το πιρούνι της, απλά για να αλλάξει γεύση.

 

 

 

Ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο, ο φωτογραφικός φακός είχε «συλλάβει» και πάλι την Μόνικα Μπελούτσι να απολαμβάνει ένα από τα εστιατόρια του νησιού.