Το μυστικό της διπλής ζωής του Αλβάρο
Πως κρατούσε κρυφή την παράλληλη σχέση που είχε;

Επί 8 ολόκληρα χρόνια ο γοητευτικός playboy και πρώην σύζυγος της χρυσής κληρονόμου κατάφερε να έχει διπλή ζωή ακι να μην το πάρει είδηση κανείς!

Ο προσωπικός σύμβουλος της οικογένειας Ωνάση, Αλέξης Μανθεάκης, αποκαλύπτει το σχέδιο του Ντόντα.

Όπως ανέφερε ο ίδιος στο "Πρω1νό", το σχέδιο περιέλαμβανε από μεταμφιέσεις, μέχρι και "αλλαγή" ταυτότητας για να συναντά την ερωμένη του.

«Είναι ένα αντίγραφο του φακέλου. Περιέχει τα γράμματα μεταξύ τους, τα αεροπορικά εισιτήρια της κοπέλας. Το ξενοδοχείο που έμενα η Αθηνά στην Βραζιλία και ήταν η κοπέλα στο ίδιο. Η Αθηνά ήρθε σε μένα για εκδίκηση. Ο Ντόνα ήταν μαζί της από τον πρώτο μήνα του γάμου και ήταν για 8,5 χρόνια σε παράλληλη σχέση. Έβαζε περούκα και έλεγε ότι είναι Αργεντίνος για να την συναντήσει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αυτός ήταν ο λόγος που η κληρονόμος της μεγάλης περιουσίας του Αριστοτέλη Ωνάση δεν έμαθε ποτέ επί 8μιση χρόνια ότι ο σύζυγος της βρισκόταν τόσο συχνά με μία άλλη γυναίκα.

Παράλληλα, ο ίδιος τόνισε, πως ο συγκεκριμένος φάκελος, ήταν απόφαση της Αθηνάς να κατατεθεί καθώς βοήθησε στην απόφαση του δικαστηρίου, ώστε να βγει το διαζύγιο σε κοινή συναίνεση.