Νίκος Καρβέλας: Πατέρας γαι τρίτη φορά
Σε ηλικία 70 ετών

Πατέρας για τρίτη φορά έγινε ο Νίκος Καρβέλας, καθώς η σύντροφός του Έλενα Φερεντίνου γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι. Η 32χρονη τραγουδίστρια γέννησε την Κυριακή 10 Απριλίου σε μαιευτήριο των βορείων προαστίων.

Ο Νίκος Καρβέλας δεν έφυγε καθόλου από το πλευρό της αγαπημένης του. Τη Δευτέρα 11 Απριλίου, μάλιστα στο μαιευτήριο βρέθηκε και η Άννα Βίσση για να συγχαρεί το ζευγάρι.

Ο Νίκος Καρβέλας έχει ακόμα μία κόρη, τη Σοφία Καρβέλα, με την Άννα Βίσση και έναν γιο, τον Ανδρέα, με την Αννίτα Πάνια.

Ποια είναι η 31χρονη Έλενα Φερεντίνου

Η Έλενα Φερεντίνου είναι τραγουδίστρια με μια ιδιαίτερη βελούδινη χροιά, που έχει ξεχωρίσει από τις live εμφανίσεις της, τόσο σε μουσικές σκηνές, όσο και σε διοργανώσεις όπως το αφιέρωμα για τον Μίκη Θεοδωράκη στα φετινά Πρέσπεια.

Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει αποκλειστικά το TLIFE, ο Nίκος Καρβέλας με την αγαπημένη του Έλενα είχαν εγκατασταθεί στο σπίτι που διαθέτει η Αννίτα Πάνια στη Καλαμάτα. Ο συνθέτης πήγε ένα καλοκαίρι στην Καλαμάτα με τη σύντροφό του στο σπίτι της πρώην συζύγου του για διακοπές και τους άρεσε τόσο πολύ που αποφάσισαν να μείνουν εκεί.