Νίκος Μουρατίδης: Επιστροφή - "βόμβα"
Πίσω από τα μικρόφωνα

Έχει γράψει άπειρα μουσικά χιλιόμετρα στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας ο γνωστός μουσικός παραγωγός.

Μέσα από τη συχνότητα των "Παραπολιτικών" επιστρέφει στα ερτζιανά και η εκπομπή αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το Σάββατο18 Νοεμβρίου και θα έχει διάρκεια 3 ώρες.

 

Νίκος Μουρατίδης: Επιστροφή - "βόμβα"Νίκος Μουρατίδης: Επιστροφή - "βόμβα"

 

Κάθε Σαββατοκύριακο δίνει ραντεβού με την "Μικρή μας Πόλη". Στην εκπομπή του Νίκου Μουρατίδη θα έχει θέση οτιδήποτε συμβαίνει στην πόλη και όχι μόνο.

«Η απόφασή μου να επιστρέψω στο ραδιόφωνο μετά από κάποια χρόνια αποχής, σηματοδοτεί αρκετά πράγματα. Θέλω να παίξω ωραίες μουσικές, ωραία τραγούδια και να μιλάω για την ΖΩΗ, τον ΑΝΘΡΩΠΟ και τις ΤΕΧΝΕΣ. Η εκπομπή μου στα Παραπολιτικά FM 90.1 θα λέγεται… Η μικρή μας πόλη».

 

Νίκος Μουρατίδης: Επιστροφή - "βόμβα"

 

Αναφορικά με το ύφος της εκπομπής λέει χαρακτηριστικά:

«Επανέρχομαι λοιπόν κάθε Σαββατοκύριακο από τις 6μμ- 9μμ στα Παραπολιτικά FM 90.1 με την εκπομπή Η μικρή μας πόλη, στην οποία θα ακούμε ειδήσεις και σχόλια για ότι σημαντικό συμβαίνει στην πόλη μας. Όλα αυτά, μαζί με μουσικές και τραγούδια από το Ελληνικό και το διεθνές ρεπερτόριο…. και τηλεφωνικές συνομιλίες με γνωστούς ανθρώπους.

Στις πρώτες εκπομπές θα ακούσουμε τους: Σταμάτη Κραουνάκη, Γρηγόρη Βαλτινό, Στέφανο Κορκολή, Σοφία Αρβανίτη, Τάσο Μελετόπουλο, Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, Παρθενόπη Μπουζούρη, Kelly Kaltsi κ.α».