Ο αδελφός του Σάκη Ρουβά στην πρωινή εκπομπή του Mega
Όλα όσα δεν γνωρίζετε για τον Απόστολο Ρουβά

Πρεμιέρα έκανε σήμερα η εκπομπή "Πάμε Δανάη" με τη Δανάη Μπάρκα και δεν γινόταν να μην ξεχωρίσουμε τον σεφ αυτής της εκπομπής, Απόστολο Ρουβά, o οποίος θα ετοιμάζει καθημερινά τις πιο γευστικές συνταγές.

Οι περισσότεροι γνωρίζουν τον Απόστολο Ρουβά από την εκπληκτική ομοιότητα που έχει με τον αδερφό του, Σάκη, αλλά και τις εξαιρετικές γυμναστικές του επιδόσεις, καθώς ασχολείται με πολλά αθλήματα, όπως οι πολεμικές τέχνες, η πυγμαχία και το τένις.

5 πράγματα που δεν ξέρετε για τον Απόστολο Ρουβά 

1. Είναι πέντε χρόνια μικρότερος από τον σταρ της οικογένειας και ιδιαίτερα χαμηλών τόνων ως προσωπικότητα. Γεννήθηκε στις 24 Απριλίου του 1977 στην Κέρκυρα, είναι δηλαδή ο Βενιαμίν της οικογένειας Ρουβά. Μαζί με το Σάκη και τον αδερφό τους Βασίλη, έχουν έναν ακόμη μικρότερο ετεροθαλή αδερφό από την πλευρά του πατέρα τους, που λέγεται Νίκος.

2. Εργάστηκε επί πολλά χρόνια ως μπάρμαν και μετρ σε μαγαζιά της Κέρκυρας, αλλά και της Αθήνας.  Στην πρωτεύουσα μετακόμισε πριν από περίπου 7 χρόνια.

3. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα μαγειρικής και πλέον την ασκεί ως επάγγελμα. Συχνά «κακομαθαίνει» τα ανήψια του με τις λιχουδιές που φτιάχνει. Καθόλου λοιπόν τυχαία δεν είναι, η τηλεοπτική πρόταση που λέγεται ότι δέχθηκε φέτος…

4. Είναι υπέρμαχος της υγιεινής διατροφής, της γυμναστικής και των extreme sports. Αγαπά το τρέξιμο, τις πολεμικές τέχνες (kickboxing, καράτε κλπ), το τένις, τις καταδύσεις, την πεζοπορία, ενώ επίσης λατρεύει και τα ταξίδια.

5. Έχει ταλέντο στο χορό με μία μικρή αδυναμία στους λάτιν. Κατά καιρούς έχει ασχοληθεί με διάφορα είδη, ωστόσο κλίνει περισσότερο προς αυτήν την κατεύθυνση. Σύμφωνα με όσα λέγονται, θα μπορούσε να είναι επαγγελματίας αν το είχε επιδιώξει.