Δείτε τη συνέντευξη που παραχώρησε

Ενόψει του μουντιάλ ο διεθνούς φήμης ποδοσφαιριστής Λιονέλ Μέσι μίλησε για τη ζωή του στο περιοδικό Paper και πόζαρε για τις ανάγκες της φωτογράφιοσης αγκαλιά με έναν...τράγο!

Η συνέντευξή του είναι ξεχωριστή και έχει ήδη προκαλέσει αίσθηση.

 

 

Στο εξώφυλλο φωτογραφίζεται με έναν τράγο (Goat), ένα αρκτικόλεξο για το Greatest of All Time (ο σπουδαιότερος όλων των εποχών).

Ο Μέσσι που θεωρείται ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών κάνει μια αναδρομή στην πορεία του, τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Αναφέρεται επίσης, πως κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για τα γκολ που έχει βάλει σε ένα ημερολογιακό έτος.
«Θυμάμαι ότι όταν φτάσαμε εδώ (στην Βαρκελώνη), συνειδητοποιήσαμε πως δεν υπήρχε τόσο μεγάλο πολιτισμικό εμπόδιο. Η Βαρκελώνη είναι μια πόλη που ενδιαφέρεται για τους αλλοδαπούς, είναι συνηθισμένα να δέχεται χιλιάδες επισκέπτες».

 

 

Ο Λιονέλ Μέσι, φωτογραφήθηκε επίσης με κατσίκες και έδειξε πολύ άνετος μαζί τους. «Είμαι μεγάλος λάτρης των ζώων. Μεγάλωσα με αυτά και μου έμαθαν πολλά πράγματα. Τώρα έχουμε τον σκύλο μας τον Χαλκ που είναι πραγματικά μέρος της οικογένειάς μας, πάντα τον περιλαμβάνουμε κι αυτόν. Τα παιδιά μας έμαθαν τόσα πολλά από τον Χαλκ: Η αγάπη ανάμεσά τους και απέναντι στο ζώο είναι σταθερή».
Όσον αφορά στην ερώτηση για το αν είναι όντως ο καλύτερος παίκτης, ο Μέσσι απαντά: «Δεν θεωρώ τον εαυτό μου τον καλύτερο, νομίζω ότι είμαι απλώς ένας ακόμη παίκτης. Στο γήπεδο, είμαστε όλοι ίδιοι όταν ξεκινήσει το παιχνίδι».