Ο σύντροφος της Μαρίας Αναστασοπούλου
Τι αποκάλυψε η ίδια;

Για τον σύντροφό της δημοσιογράφο και διευθυντή ενημερωτικών εκπομπών του ΣΚΑΪ Γιάννη Κολοκυθά μίλησε -σε μια σπάνια στιγμή- η Μαρία Αναστασοπούλου.
Καλεσμένη στην εκπομπή Dot μίλησε για τη δύσκολη περίοδο της καραντίνας πώς βίωσε την απόσταση που είχε αναγκαστικά με του γονείς της αλλά και την καθημερινότητά της με τον σύντροφό της.

 

 

«Σε προσωπικό επίπεδο δεν έχει αλλάξει στη ζωή μου κάτι εδώ και έξι χρόνια. Να πω την αλήθεια, είναι πολύ συγκεκριμένη η προσωπική μου ζωή. Είμαι ούτως ή άλλως με έναν άνθρωπο, ο οποίος κάνει την ίδια δουλειά με μένα άρα αντιλαμβάνεται και τις δυσκολίες που έχει όλο αυτό. Το έζησε και ο ίδιος οπότε είναι σαν να είμαστε ένας άνθρωπος. Δηλαδή δεν είχαμε διαφορές ως προς την καθημερινότητα», είπε η Μαρία Αναστασοπούλου αναφερόμενη στον σύντροφό της.
Σε ότι αφορά τους γονείς της αποκάλυψε ότι το επόμενο διάστημα, με απόσταση, θα τους επισκεφθεί στο Διακοφτό για να τους δει. «Οι γονείς μου, τα τελευταία δυο χρόνια, έχουν μετακομίσει στο Διακοπτό, οπότε έχω να τους δω από τις αρχές Μαρτίου. Πολύ δύσκολο και για εκείνους και για εμένα. Πήραμε όμως αυτή την απόφαση. Τώρα, μόλις σιγά σιγά ανοίξουν οι μετακινήσεις, θα πάω από απόσταση να τους δω».

 

Δείτε το βίντεο από το απόσπασμα της εκπομπής: