Το μανιφέστο του ιδρυτή του Facebook για τη «μαγική» παιδική ηλικία

Έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς, μιας και το βράδυ της Δευτέρας ήρθε στον κόσμο η δεύτερη κόρη, που θα λέγεται Αυγούστα (August).

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ επικοινώνησε τα ευχάριστα νέα μέσα από ανάρτηση που έκανε (πού αλλού;) στον προσωπικό του λογαριασμό. Αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί. Ο mr Facebook έγραψε ένα ολόκληρο «γράμμα» για το πώς ελπίζει να είναι ο κόσμος στον οποίο θα μεγαλώσει η κόρη του προσθέτοντας ότι «ελπίζω ότι δεν θα μεγαλώσει πολύ γρήγορα».

Αυτή η ανάρτηση δεν άργησε να γίνει viral στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και όλοι διάβασαν το κείμενο στο οποίο ο ιδρυτής του Facebook γράφει για έναν κόσμο με καλύτερη εκπαίδευση, λιγότερες ασθένειες, ισχυρότερες κοινότητες και καλύτερες ποιότητες, δηλώνει αισιόδοξος για τη γενιά των δύο παιδιών του παρά το γεγονός ότι όλοι, όπως γράφει, επισημαίνουν τα «κακώς κείμενα». Και συνεχίζει: «Είναι σημαντικό να βγεις έξω και να παίξεις. Θα είσαι απασχολήμένη όταν μεγαλώσεις οπότε πάρε το χρόνο σου και μύρισε τα λουλούδια γύρω σου. Διάβασε τα βιβλία σου και φτιάξε τις δικές σου ιστορίες. Ελπίζω να ανεβαίνεις στο καρουζέλ με τη Μαξ μέχρι να ξεβάψουν τα αλογάκια. Ελπίζω να τρέχεις συνέχεια στο δωμάτιό σου και να κοιμάσαι. Να γίνεις υπναρού. Ελπίζω στα όνειρά σου να νιώθεις πόσο σε αγαπάμε».

«Η παιδική ηλικία είναι μαγική. Είσαι παιδί μόνο μια φορά οπότε μην σκέφτεσαι πολύ το μέλλον. Είμαστε εμείς εδώ γι' αυτό» καταλήγει.

mark fb 1

mark fb 2

Δείτε επίσης!

Η προκλητική εμφάνιση της κόρης του Μάικλ Τζάκσον στα MTV Awards

Michael Jackson: ο Βασιλιάς της ποπ θα γινόταν 59 ετών!