Αυτή είναι γυναίκα που τον σημάδεψε

Έχουν περάσει δύο χρόνια σχεδόν από το τραγικό δυστύχημα της 18ης Φεβρουαρίου που στοίχισε τη ζωή στον αγαπημένο τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη.

Η θλίψη ακόμα είναι τεράστια για την οικογένειά του, αλλά και στενά πρόσωπα που βρίσκονταν κοντά του.

Ωστόσο, η τελική απόφαση του δικαστηρίου και το πόρισμα του εισαγγελέα αποφάνθηκε πως οδηγός του τζιπ ήταν ο Παντελής Παντελίδης.

Η συνεπιβάτιδα Μίνα Αρναούτη, που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη στην εκπομπή Αυτοψία και στον Αντώνη Σρόιτερ και οι αποκαλύψεις ήταν πολλές! Ωστόσο, παρά τις όποιες δυσκολίες η Μίνα Αρναούτη  προσπαθεί να ανακτήσει και πάλι τις δυνάμεις της να βρει τον εαυτό της και να επιστρέψει στην καθημερινότητα που είχε πριν το ατύχημα.

Δείτε επίσης:Μίνα Αρναούτη: Η πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη

Αυτό προσπαθεί να κάνει και μια άλλη γυναίκα που υπήρξε στην ζωή του Παντελή Παντελίδη. Μια γυναίκα που ο ίδιος αγάπησε πάρα πολύ και που στάθηκε η αφορμή ο Παντελής να αρχίσει να γράφει τις μεγάλες του επιτυχίες.

Ο λόγος φυσικά για τη Μαρία Γεωργακάκη, που ήταν ο μεγάλος έρωτα στην ζωή του τραγουδιστή.

 

 

 

Μπορεί οι δυο τους να είχαν χωρίσει αρκετό καιρό πριν γίνει το ατύχημα όμως διατηρούσαν αρκετά καλές σχέσεις και η Μαρία όταν έμαθε για το τραγικό συμβάν δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει. Αγαπήθηκαν πολύ και το μόνο σίγουρο είναι ότι ποτέ δεν θα τον ξεχάσει! Μάλιστα σε πρόσφατη έξοδό της στα μπουζούκια - τα οποία και αποφεύγει όσο μπορεί γιατί όπως είχε δηλώσει κι αυτή ο Παντελίδης είναι ο λόγος που αγάπησε την νύχτα και εκείνος είναι πάλι ο λόγος που η νύχτα την πονάει - είχε βάλει τα κλάματα μπροστά στην σκηνή όταν ο Πάνος Κιάμος τραγούδησε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Παντελίδη.

H γυναίκα αυτή λοιπόν, έχοντας πάντα στο μυαλό της τον άντρα που αγάπησε περισσότερο από κάθε άλλο, τον Παντελή Παντελίδη, βρήκε στήριγμα και παρηγοριά στο πλευρό ενός άλλου άντρα ο οποίος την βοήθησε πολύ όταν έμαθε πως ο Παντελίδης "χάθηκε" και στάθηκε δίπλα της σπαθί σε όλες αυτές τις δύσκολες στιγμές που πέρασε.

Και τώρα, μετά από αρκετό καιρό οι δυο τους αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, καθώς ο Αλέξανδρος  της έκανε πρόταση γάμου με ένα εντυπωσιακό μονόπετρο!