Παντρεύτηκε η Ζωή Δημητράκου
Ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά

Η Ζωή Δημητράκου, η γυμνάστρια που μπήκε στη ζωή μας μέσα από το «Γυμναστική από σπίτι» και το «Just the 2 of us» παντρεύτηκε.

Ο άντρας που έκλεψε την καρδιά της Ζωής Δημητράκου είναι ο Θανάσης Πολυχρονόπουλος, αντιπρόεδρος Διεθνούς Ανάπτυξης γνωστής εταιρείας.
Το πρωί του Σαββάτου η καλλίγραμμή Ζωή Δημητράκου παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον αγαπημένο της Θανάση Πολυχρονόπουλο. Η γυμνάστρια και ο επιχειρηματίας παντρεύτηκαν στο Δημαρχείο Πειραιά, σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής και το ζευγάρι πάντρεψε ο δήμαρχος Γιάννης Μόραλης.
Μάλιστα, ο γάμος κρατήθηκε μυστικός αφού η πρώην μπασκετμπολίστρια και παρουσιάστρια του «Γυμναστική από σπίτι», έχει επιλέξει να κρατά την σχέση της κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας. Η Ζωή Δημητράκου έγινε ιδιαίτερα αγαπητη μέσα από την συμμετοχή της στο «Just the 2 of us», με coach τον Λευτέρη Πανταζή και κέρδισε τις εντυπώσεις με την παρουσία της.

 

 

Η τελευταία ανάρτηση της Ζωής Δημητράκου στο προφίλ της στο Instagram είναι ένα βίντεο με θέα τη θάλασσα του Πειραιά το πρωί του Σαββάτου 6/2.