Δείτε που βρίσκεται

Ο Πρίγκιπας Κάρολος δραστηριοποιείται πλέον στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.
Στις 15 Μαΐου, ο μελλοντικός βασιλιάς της Αγγλίας θα ανοίξει τις πόρτες του πρώτου του Bed and Breakfast, γνωστού ως Granary Lodge, στο κοινό. Το μικρό ξενοδοχείο 10 υπνοδωματίων έχει θέα στη Βόρεια Θάλασσα και βρίσκεται στο κτήμα του Κάστρου του Μέι στο Κέιθνες της Σκωτίας.

Σύμφωνα με τη Daily Mail το Κάστρο του Μέι ήταν κάποτε ιδιοκτησία της Βασιλομήτορος του Ηνωμένου Βασιλείου από το 1952 έως το 1996. Αγόρασε την τότε εγκαταλελειμμένη έκταση και την ανακαίνισε πλήρως. Στη συνέχεια έγινε η κύρια κατοικία της στη Σκωτία μέχρι τον θάνατό της.

Όμως, πριν πεθάνει, τη δώρισε στο Καταπίστευμα Mey Trust της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο Πρίγκιπας Κάρολος το διακόσμησε σε βικτωριανό στυλ
Tώρα, ο εγγονός της, πρίγκιπας Κάρολος, συνέχισε το έργο της με την περαιτέρω αποκατάσταση και καλεί τους επισκέπτες να διανυκτερεύσουν σαν βασιλείς στο ολοκαίνουριο Bed and Breakfast.

Κάθε δωμάτιο είναι διακοσμημένο με βικτοριανό στιλ, με έπιπλα από σκούρο ξύλο, με βελούδινα φλοράλ υφάσματα και οι τοίχοι είναι σε χρώματα παστέλ.
Αν και μπορεί να αποδειχθεί δημοφιλής προορισμός, ο πρίγκιπας δεν αναμένεται να πλουτίσει από αυτή την προσπάθεια.
 

Ο Πρίγκιπας Κάρολος δεν θα έχει οικονομικό κέρδος
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Clarence House, της κατοικίας του πρίγκιπα Κάρολου, «το κατάλυμα θα ανήκει στο Καταπίστευμα του Κάστρου του Μέι της βασίλισσας Ελισάβετ και τα κέρδη που θα αντληθούν θα διοχετευθούν στη συντήρηση και αξιοποίηση του κτήματος ως τουριστικού προορισμού στα Βόρεια Χάιλαντς της Σκωτίας». Να σημειωθεί ότι οι τιμές των δωματίων θα κυμανθούν από 145 έως 195 λίρες, δηλαδή από 170 έως 230 ευρώ.
 

 

 

Είμαστε ενθουσιασμένοι που το όραμα του πρίγκιπα για το Granary Lodge υλοποιήθηκε και ελπίζουμε ότι η εξέλιξη σημαίνει ότι περισσότεροι άνθρωποι θα επισκέπτονται τη συγκεκριμένη περιοχή Σκωτίας για να βιώσουν όσα μοναδικά προσφέρει στους τουρίστες, δήλωσε ο Ρόμπερτ Λόβι, υπεύθυνος του Ιδρύματος του πρίγκιπα Κάρολου.

Μάλιστα, το Clarence House πόσταρε και τις σχετικές φωτογραφίες από την επίσκεψη του πρίγκιπα Καρόλου στο ξενοδοχείο του, για τα εγκαίνιά του

 

Το υπέροχο ξενοδοχείο του Καρόλου
Το ξενοδοχείο του πρίγκιπα Καρόλου στο κάστρο Μέι ανακαινίσθηκε πλήρως το τελευταίο διάστημα.

 

Τα υπνοδωμάτια είναι σε κλασικό βρετανικό στιλ. Ούτε μίνιμαλ, ούτε πληθωρικά, με διακόσμηση και τόσα όσο έπιπλα που θα σας κάνουν να νιώσετε σαν να φιλοξενείστε στο εξοχικό του πρίγκιπα Καρόλου.

 

 

Φυσικά, κυριαρχεί το φλοράλ, όπως στο κρεβάτι τους ενός από τα 10 δωμάτια του boutique ξενοδοχείου.
 

 

Διακριτική η διακόσμηση και στα μπάνια του ξενοδοχείου του Καρόλου που και πάλι επιλέχθηκε η απλότητα.