Το πρώτο ομόφυλο ζευγάρι που θα παντρευτεί στην Ελλάδα
Έχουν οικογένεια με τρία παιδιά και δύο επώνυμα!

Κυρίαρχη θέση στα περισσότερα διεθνή ειδησεογραφικά ΜΜΕ καταλαμβάνει η αναγνώριση της ισότητας στον γάμο για τα ομόφυλα ζευγάρια από την Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων.

«Η Ελλάδα νομιμοποιεί τον γάμο μεταξύ ομοφύλων για πρώτη φορά για Ορθόδοξο έθνος», είναι ο τίτλος στο Bloomberg, που φιλοξενεί εκτενές σχετικό ρεπορτάζ. Σε αυτό μιλούν και ο Σταύρος Γαβριλιάδης και ο Δημήτριος Ελευσινιώτης, το ομόφυλο ζευγάρι το οποίο με αναγγελία στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας «Τα Νέα» ανακοίνωσε τον γάμο του.

Ποιοι είναι οι δύο ομόφυλοι που έβαλαν ήδη αναγγελία γάμου
Ο Σταύρος Γαβριλιάδης και ο Δημήτρης Ελευσινιώτης είναι ενεργά μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και βρίσκονταν χθες στα θεωρεία της Βουλής κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο ομοφύλων.

Η κίνησή τους να δημοσιεύσουν την αναγγελία γάμου την επομένη της ψήφισης του νομοσχεδίου ήταν σημειολογική.

Το πρώτο ομόφυλο ζευγάρι που θα παντρευτεί στην Ελλάδα

Το ζευγάρι θα παντρευτεί μέσα στον επόμενο μήνα. Είναι πολλά χρόνια μαζί και έχουν τρία παιδιά τα οποία μάλιστα έχουν βαπτιστεί κανονικά. Ο Σταύρος Γαβριλιάδης είναι αντιπρόεδρος του συλλόγου «Οικογένειες Ουράνιο Τόξο». Η πρόεδρος του συλλόγου Στέλλα Μπελιά σε ανάρτησή της σχολιάζει την αναγγελία γάμου: «Έχω ήδη αρχίσει να ράβομαι Stavros Gavriliadis. Άρχισαν τα όργανα και τα γλέντια. Η υπέροχη οικογένειά σας με το Δημήτρη και τα κουκλιά παιδιά σας επιτέλους θα γίνει δύο σε ένα σαν τα σαμπουάν. Κι όσα "ενοχλούνται" δεν προειδοποιούμε "αλλά μην το πιείτε λουστείτε" να το πιούν ως ξυδάκι και να το κάνουν και ολίγον γαργάρα », έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook η Στέλλα Μπελιά.

Το πρώτο ομόφυλο ζευγάρι που θα παντρευτεί στην Ελλάδα