Η νέα έμπνευση του Christian Louboutin!

Ο διάσημος σχεδιαστής υποδημάτων Κριστιάν Λουμπουτέν γιορτάζει την προβολή της ταινίας «Star Wars: The Last Jedi» στις κινηματογραφικές αίθουσες με συνεργασία με τις Disney και Lucasfilm.

Kαθότι πρωτοποριακός και ανατρεπτικός, σχεδίασε μία σειρά ψηλοτάκουνων παπουτσιών εμπνευσμένα από τις τέσσερις ηρωίδες της ταινίας: Rey, Admiral Holdo, Captain Phasma και Rose Tico.

 

 

 

Οι τιμές κυμαίνονται μέχρι στιγμής στα 5.000 έως 6.000 δολλάρια, αλλά τα πακέτα έχουν εκτιμώμενη αξία 10.000 δολλάρια το καθένα.

"Εκ πρώτης όψεως, το σύμπαν του Star Wars και το δικό μου φαίνεται είναι πολύ μακριά το ένα από το άλλο, αλλά όταν είδα τις εικόνες του κόκκινου πλανήτη Crait, αμέσως κατάλαβα πού συνδέονται και γιατί σκέφτηκαν εμένα", είπε ο Λουμπουτέν καθώς αγαπάει το κόκκινο χρώμα, πράγμα που φαίνεται από τις ψηλοτάκουνες γόβες με το χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα που φέρουν οι σόλες τους.

"Ένα ψηλοτάκουνο παπούτσι για μία γυναίκα είναι επίσης ένα είδος όπλου και κάθε παπούτσι από τα τέσσερα της συλλογής είναι μοναδικό, αλλά όλα έχουν ένα κόσμημα ειδικά σχεδιασμένο για να μοιάζει με το διαστημόπλοιο Tie Fighte"