Δείτε το απόσπασμα

Λίγες ώρες απέμειναν για την προβολή της συνέντευξης της Μίνας Αρναούτη, που παραχώρησε στον Αντώνη Σρόιτερ και την «Αυτοψία»,η προβολή της οποίας αναμένεται να γίνει αύριο, Τετάρτη, στις 24:00 στον ALPHA.

Η κοπέλα που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα, όταν το τζιπ του Παντελή Παντελίδη ξέφυγε της πορείας του, το πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου του 2016, στερώντας τη ζωή στον αγαπημένο τραγουδιστή, μίλησε στον κταξιωμένο δημοσιογράφο Αντώνη Σρόιτερ για όσα -σύμφωνα με την ίδια- έλαβαν χώρα πριν και μετά το δυστύχημα.

Το δελτίο Τύπου του σταθμού μας έδωσε μια πρώτη γεύση από όσα θα δούμε στην «Αυτοψία».

Η ίδια, υποστηρίζει πως δεν είχε ξαναμπεί ποτέ στο αμάξι του Παντελή με τον ίδιο οδηγό, ενώ δηλώνει πως ο τραγουδιστής… αδιαφόρησε όταν εκείνη του ζήτησε να μειώσει ταχύτητα, λέγοντας παράλληλα πως αντί να μειώσει εκείνος αύξησε ταχύτητα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

«Εγώ πρώτη φορά μπήκα στο αμάξι που οδηγούσε ο Παντελής. Όσες φορές έχει τύχει να πηγαίνω κάπου με τον Παντελή οδηγούσαν άλλοι. Ποτέ δεν τον είχα ξαναδεί στη θέση του οδηγού».

Α, δεν τον είχες δει.

«Ποτέ».

Όταν τον είδες ως οδηγό λοιπόν ξεκίνησε με ταχύτητα;

«Από πριν… όταν πηγαίναμε στη Γλυφάδα η αλήθεια ήταν ότι έτρεχε. Και του έλεγα να μην τρέχει από την αρχή. Χωρίς βέβαια να είναι μεθυσμένος. Τότε ήταν ακόμα πολύ νωρίς, δεν ξέρω, τον έβλεπα δηλαδή ότι δεν έπινε. Κατά την ώρα του ατυχήματος πάλι αύξησε ταχύτητα και του είπα »Παντελή μην τρέχεις γιατί φοβάμαι». Είδα ότι δεν κατάλαβε αυτό που του έλεγα κι εγώ άρχισα να ανησυχώ».

Δεν κατάλαβε ή δεν σε άκουσε; Γιατί αν δεν κατάλαβε σημαίνει ότι…

«Όχι, με άκουσε απλά αδιαφόρησε. Αυτό δεν το κατάλαβα. Είχα και την αίσθηση ότι αύξησε και ταχύτητα εκείνη τη στιγμή και επειδή πραγματικά φοβήθηκα, έβαλα τη ζώνη μου».

Είδες τα τραύματά σου εκείνη την ώρα; Κατάλαβες ότι είχες χτυπήσει σοβαρά; Πόναγες; Ήταν η αδρεναλίνη τέτοια που δεν πονούσες; Τι ένιωθες εκείνη την ώρα;

«Δεν θυμάμαι να ένιωθα πόνο. Αν ένιωθα τον έχει διαγράψει ο εγκέφαλός μου. Θυμάμαι ότι καλούσα βοήθεια, έχω μερικές εικόνες όπου ήμουν στην άσφαλτο, ζητούσα νερό, μετά αργότερα έμαθα ότι ζητούσα να σώσουν τον οδηγό.

Εγώ προφανώς ήθελα να μην τον στοχοποιήσω, ότι είναι ο Παντελής αλλά ίσως να είχα δει κάτι και να έλεγα να τον σώσουν. Αργότερα, προφανώς όταν είδα ότι αργούσαν έλεγα »σώστε τον Παντελή» για να καταλάβουν ότι είναι αυτός και επισπεύσουν τις διαδικασίες».