Το σοβαρό πρόβλημα υγείας της Μαρίνας Πατούλη
Το αποκάλυψε η ίδια

Η σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη μεταφέρθηκε το πρωί του Σαββάτου σε ιδιωτικό θεραπευτήριο έπειτα από μια ξαφνική αδιαθεσία.

Η ίδια αναφέρθηκε σε αυτό το σοβαρό πρόβλημα υγείας και αποκάλυψε πως πάσχει από καρδιακή ανεπάρκεια.

Η κα Πατούλη, αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που την οδήγησε στο νοσοκομείο, ενώ διευκρίνισε, ότι ο Γιώργος Πατούλης δεν την επισκέφθηκε στο νοσοκομείο.

“Είναι ένα χρόνιο πρόβλημα υγείας που εντοπίστηκε πέρσι και προσπαθώ να το αντιμετωπίσω. Είναι καρδιακή ανεπάρκεια. ‘Επρεπε να παραμείνω στο νοσοκομείο, αλλά γύρισα στο σπίτι με δική μου ευθύνη για να μην είναι μόνο του το παιδί μου και παίρνω φαρμακευτική αγωγή. Έχω κάποια άσχημα συμπτώματα. Περνάω το γολγοθά μου με το θέμα της υγείας και του οικογενειακού μου θέματος” είπε η Μαρίνα Πατούλη.

Ωστόσο δεν παρέλειψε να πετάξει και τα καρφιά της στον Γιώργο Πατούλη.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος το Σάββατο στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και είπε ότι ο Γιώργος Πατούλης ήταν στο πλευρό της.

"Είναι στο πλευρό τόσων και τόσων ανθρώπων, δεν θα είναι στο πλευρό της Μαρίνας Πατούλη; Στη συγκεκριμένη στιγμή, μιας και με ρωτάς αυτό το συγκεκριμένο πράγμα, είναι δίπλα στη Μαρίνα Πατούλη, ναι. Ήταν δυνατόν να μην είναι;" είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας στο “Καλύτερα δε γίνεται”.