Στο νοσοκομείο η Μαρίνα Πατούλη
Τι συνέβη;

Πριν από λίγη ώρα μεταφέρθηκε η Μαρίνα Πατούλη σε ιδιωτικό θεραπευτήριο και με πολύ συνοπτικές διαδικασίες.

Οι πρώτες πληροφορίες μαρτυρούν ότι η ξαφνική επιδείνωση ενός προβλήματος υγείας που είχε εδώ και αρκετό καιρό την οδήγησε στο νοσοκομείο.

Η Ναταλία Γερμανού από την άλλη είπε στην εκπομπή της ότι η σύζυγος του Γιώργου Πατούλη ταλαιπωρείται από αρρυθμίες εδώ και καιρό και πήγε στο νοσοκομείο για να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος.

Ωστόσο, η ίδια είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση καθώς έπειτα από 35 χρόνια κοινής πορείας με τον σύζυγό της, Γιώργο Πατούλη, αναγκάζονται να πάρουν χωριστούς δρόμους.

Το πρωί του Σαββάτου, σε μαγνητοσκοπημένη τηλεφωνική συνέντευξη που προβλήθηκε στην εκπομπή "Έλα Χαμογέλα", η Μαρίνα Πατούλη δήλωσε:

«35 χρόνια ζωής δεν μπορούν να σβήσουν από τη μία στιγμή στην άλλη. Αγαπώ τον άντρα μου πάνω από όλα ως άνθρωπο, είμαι δίπλα του και θα είμαι δίπλα του και συνοδοιπόρος και βοηθός σε ό,τι αποφασίσει να κάνει. Δεν σου κρύβω ότι ως γυναίκα και ως άνθρωπος έχω βιώσει μεγάλη απογοήτευση από όλο αυτό, είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Δεν θα πίστευα ποτέ ότι θα περνούσαμε αυτή την αντιξοότητα, όμως, όλοι δοκιμαζόμαστε. Θα είμαι στυλοβάτης στο παιδί μου, είμαι στο σπίτι μου, είμαι με το παιδί μου, ασχολούμαι με την αυτοδιοίκηση, με το επάγγελμά μου, θέλω να συνεχίσω την κοινωνική προσφορά μου και να διατηρήσω την οικογένειά μου.

Θεωρώ επειδή και ο Γιώργος Πατούλης είναι πολύ σοβαρός άνθρωπος, θα μπορέσει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, ώστε να μπορέσουμε να διαχειριστούμε την όλη αυτή κατάσταση που πραγματικά για μένα αποτελεί ένα πένθος».

 

Στο νοσοκομείο η Μαρίνα Πατούλη