Τα λόγια του Σαββίδη που έστειλαν τον Φουρθιώτη στο νοσοκομείο
«Επειδή έχει αρνητική ενέργεια…»

Το μεσημέρι της Τετάρτης 6 Δεκεμβρίου ήταν ιδαίτερα ξεχωριστό για τους εργαζόμενους στο κανάλι Έψιλον.

Ο νέος ιδιοκτήτης, Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε χθες στις εγκαταστάσεις του καναλιού «Ε» και θέλησε να μιλήσει στους εργαζομένους προκειμένου να θέσει τα νέα δεδομένα, στέλνοντας ταυτόχρονα τον Μένιο Φουρθιώτη στο νοσοκομείο με τις όλο υπονοούμενα δηλώσεις του!

Δείτε επίσης: Κατέρρευσε ο Μένιος Φουρθιώτης

Ο κύριος Σαββίδης είπε μεταξύ άλλων ότι στόχος του είναι το κανάλι να γίνει νούμερο ένα, ενώ υπογράμμισε παράλληλα πως επειδή πιστεύει στην ορθοδοξία και στον Ελληνισμό, το λογότυπο θα γίνει μπλε, από κόκκινο που είναι τώρα.

Επιπλέον, το κανάλι θα αλλάξει εγκαταστάσεις, ενώ την τρέχουσα σεζόν δεν θα γίνει εδραίωση του υπάρχοντος budget.

 

Ιβάν Σαββίδης ε

 

«Και την πρώτη φορά που ήρθα εδώ, αλλά και σήμερα, ένιωσα έντονα μια αρνητική ενέργεια στον χώρο. Αυτός είναι κι ένας από τους λόγους που σας λέω με σιγουριά ότι θα φύγουμε από εδώ. Ήδη έχουμε βρει τις νέες εγκαταστάσεις του σταθμού, στις οποίες θέλω εσείς να μπείτε μέσα και να φτιάξετε όπως ακριβώς θέλετε ώστε να είστε χαρούμενοι σε ένα νέο και αποδοτικό περιβάλλον», ήταν μερικά από τα λόγια του νέου ιδιοκτήτη.

 

Ιβάν Σαββίδης ε

 

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό: Ο Ιβάν Σαββίδης στο "Ε"

Όσον αφορά την πολιτική του καναλιού, το μόνο που ανέφερε είναι πως απεχθάνεται τη δίχως λόγο αντιπολιτευτική διάθεση των κομμάτων.

«Η μόνη μου γραμμή είναι ότι θέλω να λέμε την αλήθεια. Ακόμη κι όταν οι άλλοι επιμένουν στα ψέματα, εμείς θα λέμε την αλήθεια», τόνισε ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης.