Σε νέους μπελάδες!

Χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ώρες στο Hollywood με το νέο σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει καθώς ο παλαίμαχος παίκτης του μπέιζμπολ, Lenny Dykstra βάζει σε μπελάδες τον αγαπημένο ηθοποιό, Charlie Sheen.

Ο πρώην κολλητός του αναφέρθηκε σε συμβάντα, θέτωντας τον καλλιτέχνη ύποπτο για δολοφονία.

Ο Dykstra αποκάλυψε πως ο Sheen έχει ενεργήσει εγκληματικά απέναντι σε πολλές συντρόφους του καθώς τους είχε αποκρύψει πως έχει διαγνωστεί θετικός στον HIV αλλά και οτι είχε εμπλακεί στην δολοφονία ενός πρώην βοηθού του!

Τον Ιούλιο του 2012 η καμαριέρα του Charlie Sheen βρήκε τη σορό του προσφάτως απολυμένου βοηθού του, Rick Calamaro και η τότε νεκροψία και οι τοξικολογικοί έλεγχοι, έδειξαν πως ο 50χρονος είχε αυξημένες τιμές σε φαιντανύλη.

 

Η φαιντανύλη πρόκειται για ένα είδος ναρκωτικού που θεωρείται «ψευδο-ηρωίνη» ή όπως λέγεται «το ναρκωτικό που μπορεί να σκοτώσει με μια ανάσα». 

Βάσει της νεκροψίας ανέφερε πως βάσει του ιστορικού του, «η αιτία θανάτου του, οφείλεται σε ατύχημα».

Ο Dykstra, αναφέρει οτι ο φίλος του του είχε εξομολογηθεί οτι γράφει ένα βιβλίο ο 50χρονος «Πριν μπω στη φυλακή του είπα: “Φίλε, αυτός ο  τύπος γράφει βιβλίο, πρέπει να τον απολύσεις”».

Όταν βγήκε όμως από τη φυλακή ενημερώθηκε για την υπερβολική δόση και τον θάνατο του Calamaro και ρώτησε τον Charlie Sheen τι είχε συμβεί

Ο ηθοποιός του είπε «Εννοείς τον Νεκρό Rick; Αυτό που συνέβη είναι ότι αυτός ο κ**όλης προσπάθησε να με εκβιάσει, όπως μου είπες. Ήθελε 5 εκατομμύρια δολάρια. Έβαλα να τον “παγώσουν”. Του έβαλα μία “ζεστή δόση”».

Την ίδια ώρα ο δικηγόρος του Charlie Sheen, Shane Bernand, αρνείται καθέτως το γεγονός αυτό.

πηγή: peoplegreece