Με φυσικούς τρόπους και χωρίς να τα ταλαιπωρείτε

Θέλεις σέξι μαλλάκια αλλά ο όγκος των μαλλιών σου δε σε βοηθάει και πολύ; Τότε και για να είσαι in fashion, θα καταφέρεις με 5 εύκολα και απλά βήματα να δώσεις στα μαλλιά σου τον όγκο και την ζωντάνια που έχουν ανάγκη. Διάβασε παρακάτω τα πάντα για την τάση που συνεχίζει και εντυπωσιάζει αλλά και για το πώς θα πετύχεις το λουκ.

 

Γενικά: ο όγκος είναι όχι μόνο της μόδας αλλά και χαρίζει στο μαλλάκι σου ζωντάνια, κίνηση και το κάνει να δείχνει πλούσιο και "γεμάτο". Ο όγκος στο επάνω μέρος του κεφαλιού αλλά και στο πλάι είναι τάσεις που θα  μπεις στον πειρασμό να δοκιμάσεις φέτος. Πώς θα τις δοκιμάσεις όμως αν δεν διαθέτεις τον απαιτούμενο όγκο και τα μαλλάκι σου μοιάζουν με φτερά; Παρακάτω θα βρεις πολύτιμες συμβουλές για το πώς θα δώσεις στα μαλλιά σου τον όγκο που τόσο χρειάζονται. 

Ξέχασε τη χωρίστρα: μπορεί η χωρίστρα στη μέση του κεφαλιού να είναι must, όμως αν θέλεις το μαλλάκι σου να δείχνει πιο σέξι και πυκνό τότε καλά θα κάνεις να την ξεχάσεις. Προτίμησε να φέρεις τα μαλλάκια σου προς τα πίσω και σε στιλ ‘60’s και διπλάσιο όγκο γοήτευσε τους όλους με το στιλ των μαλλιών σου!

 

Πρώτο το κοντίσιονερ, δεύτερο το σαμπουάν: μπορεί να σου ακούγεται τρελό, αλλά αν απλώσεις πρώτα το κοντίσιονερ όχι μόνο τρέφει την τρίχα αλλά και τα "ελαφραίνει", ενώ αν απλώσεις μετά το σαμπουάν θα εξαφανίσει τα υπολείμματα προϊόντος και θα αφήσει το μαλλάκι σου πιο ελαφρύ από ποτέ. Εξάλλου πιο ελαφρύ μαλλάκι σημαίνει ότι διαθέτει κίνηση και όγκο, που είναι και το ζητούμενο!

 

Το κατάλληλο κούρεμα: έχεις λεπτή τρίχα και ο ευσεβής σου πόθος είναι να αποκτήσει την κίνηση και τον αέρα του, ενώ ζηλεύεις τα πυκνά γεμάτα όγκο μαλλάκια; Τότε επένδυσε στο κατάλληλο κούρεμα και δεν θα πιστεύεις στα μαλλάκια σου! Τα κουρέματα σε ένα επίπεδο- δηλαδή χωρίς πολλές ασύμμετρες μύτες- και με ένα στιλ, είναι ιδανικά για να δείχνει το μαλλάκι σου πιο "πλούσιο" και με περισσότερο όγκο. Αντίθετα το πολύ φιλάρισμα ή τα πολυεπίπεδα κουρέματα( όταν το μαλλάκι είναι αλλού πιο κοντό και αλλού πιο μακρύ) σου ταιριάζουν καλύτερα αν έχεις πολύ πυκνά μαλλιά και θέλεις να μειώσεις τον όγκο τους!

 

Στέγνωμα λέω και κλαίω: το σωστό στέγνωμα είναι ένας πολύ βασικός παράγοντας αν θέλεις το μαλλάκι σου να δείχνει πιο πυκνό. Βγάλε το εξάρτημα στην μύτη από το πιστολάκι και με άφησε το πιστολάκι σου να στεγνώσει τα μαλλάκια σου με όλη του την επιφάνεια. Γύρισε το κεφάλι σου ανάποδα και στέγνωσε έτσι τα μαλλιά σου, κάτι ξέρουν στο κομμωτήριο, αφού έτσι θα τους χαρίσεις τον όγκο των ονείρων σου σε λίγα μόλις λεπτάκια.