Κι όμως, είναι γεγονός!

Τα υγιή, μακρά και ογκώδη μαλλιά συχνά φαίνονται σαν ένα ανέφικτο όνειρο. Ειδικά όταν είστε γεμάτοι με ζητήματα όπως η τριχόπτωση και τα εύθραυστα μαλλιά.

Αλλά, ξέρατε ότι ένα συστατικό τόσο εύκολα διαθέσιμο όπως τα αυγά θα μπορούσε να είναι η απάντηση στα προβλήματά σας;

Όχι μόνο τα αυγά συμβάλλουν στη συγκράτηση και την αποτροπή της τριχόπτωσης, αλλά είναι επίσης ένα εξαιρετικό βοήθημα για την ανάπτυξη των μαλλιών.

Εδώ γιατί:  Τα αυγά είναι καλά για τα μαλλιά σας; Τα αυγά είναι γεμάτα με πρωτεΐνες, ανόργανα συστατικά και βιταμίνες του συμπλέγματος Β που είναι απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για τα μαλλιά.

Αυτά τα θρεπτικά συστατικά, ειδικά η βιοτίνη και άλλες βιταμίνες του συμπλέγματος Β, συμβάλλουν στη μείωση της τριχόπτωσης ενισχύοντας τις ρίζες των μαλλιών σας.

Τα θρεπτικά συστατικά βοηθούν επίσης στην τόνωση της νέας τριχοφυΐας, στην προσθήκη όγκου και στην πάχυνση των μαλλιών σας.

Οι πρωτεΐνες συμβάλλουν στην ενίσχυση της τρίχας σας, ενώ τα λίπη βοηθούν το πάγωμα, βελτιώνοντας την υφή των μαλλιών.

Τα υγιή, μακρά και ογκώδη μαλλιά συχνά φαίνονται σαν ένα ανέφικτο όνειρο.

Οφέλη των αυγών για τα μαλλιά Ενώ τα ακατέργαστα ωάρια πάνω στα μαλλιά σας μπορεί να ακουστούν, τα οφέλη κάνουν τη διαδικασία εντελώς αξίζει τον κόπο.

Δείτε πώς ωφελούν τα αυγά σας τα μαλλιά σας:

1. Ενισχύετε την ανάπτυξη των μαλλιών

Τα αυγά είναι μια άφθονη πηγή πρωτεϊνών και θρεπτικών ουσιών που χρησιμεύουν ως «τροφή για τα μαλλιά». Αυτά τα θρεπτικά συστατικά συμβάλλουν στην αύξηση του ρυθμού αύξησης των τριχών σας, προωθώντας παράλληλα υγιή νέα ανάπτυξη.

2. Αναστέλετε την τριχόπτωση

Τα θρεπτικά συστατικά βοηθούν επίσης στην καταπολέμηση της απώλειας τριχών με την τόνωση του τριχωτού της κεφαλής και την θρέψη του, ενισχύοντας τις ρίζες των μαλλιών.
 
3. Βελτιώστε την ελαστικότητα των μαλλιών
Οι κρόκοι αυγών είναι πλούσιοι σε λουτεΐνη, το οποίο βοηθά στην ενυδάτωση των μαλλιών σας και στη βελτίωση της ελαστικότητάς της.
 
4. Καλύτερη υφή στα μαλλιά
Η λουτεΐνη στους κρόκους αυγού βοηθά επίσης να θεραπεύει τα εύθραυστα μαλλιά, περιορίζοντας τη θραύση και τις διαχωριστικές άκρες ενώ βελτιώνει την υφή των μαλλιών σας.
 
5. Προσθέστε λάμψη
Οι πρωτεΐνες που υπάρχουν στα ασπράδια αυγών βοηθούν να θρέψουν τα μαλλιά σας και να τα αφήσετε με μια υγιή λάμψη.