Διώξε την κιτρινίλα στα μαλλιά
Αυτός είναι ο τρόπος

Δεν υπάρχει πιο εκνευριστικό πράγμα για μια γυναίκα που βάφει ξανθά τα μαλλιά της, από το να βγάλουν εκείνη την ενοχλητική κιτρίνιλα μετά από μερικά μόλις λουσίματα. Είναι ένα πρόβλημα που δυστυχώς εμφανίζεται συχνά πυκνά και κάνει την ανάγκη για την εφαρμογή βαφής ακόμα πιο έντονη.

Υπάρχει όμως τρόπος αυτή η κιτρινίλα να εξαφανιστεί, αρκεί να προσέξεις τα μαλλιά σου όπως πρέπει. Διάβασε παρακάτω πως ακριβώς θα το πετύχεις:

Χρησιμοποιήστε μωβ σαμπουάν

Τα συγκεκριμένα σαμπουάν διώχνουν οποιονδήποτε ζεστό τόνο που υπάρχει στα μαλλιά σας και σας χαρίζουν ένα υπέροχο λευκό ξανθό!

Κάνε μάσκες και θεραπείες με τα σωστά προϊόντα

Στο εμπόριο μπορείς να βρεις πολλές κρέμες και μάσκες που θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις το χρώμα των μαλλιών σου ανέπαφο.

Κράτησε τα μαλλιά σου ενυδατωμένα

Το πολύ ανοιχτό ξανθό χρώμα κάνει τα μαλλιά να δείχνουν αρκετά θαμπά και ξηρά. Για να τους δώσεις λάμψη χωρίς να χάσουν το χρώμα τους πρόσθεσε πάντα στο λούσιμό σας ένα καλό conditioner. Μην περιμένεις να δεις αποτελέσματα από το πρώτο λούσιμο, αλλά σιγά σιγά τα μαλλιά σου θα αποκτήσουν και πάλι τη χαμένη τους λάμψη.

Προστάτευσε τα μαλλιά σου από τις υψηλές θερμοκρασίες.

Το σίδερο ισιώματος και το πιστολάκι χαλάνε την ποιότητα του χρώματος των μαλλιών σου και γι'αυτό θα πρέπει πάντα να χρησιμοποιήσεις ένα προϊόν κατά της θερμότητας.

Προστάτευσε τα μαλλιά σου από την ήλιο

Ένας από τους χειρότερους εχθρούς του ξανθού είναι ο ήλιος και επειδή ξέρουμε καλά πως δεν πρόκειται να κάτσεις μακριά από αυτόν τουλάχιστον περιποιήσου τα μαλλιά σου με αντηλιακό μαλλιών ή φόρα τουλάχιστον ένα καπέλο!