Φυσικά beach waves μαλλιά
Πως θα τα πετύχεις;

Τα beach waves αναμφισβήτητα παραμένουν νούμερο ένα τάση του καλοκαιριού στο κομμάτι του hairstyling. Είναι ένα go-to look που μπορεί να σταθεί παντού, εκπέμπει θηλυκότητα, κολακεύει κάθε μήκος μαλλιών και σήμερα  θα μάθεις όλα τα βήματα που θα σε οδηγήσουν στα πιο εύκολα και εντυπωσιακά κυματιστά μαλλιά.

1. Ξεκινάμε πάντα εφαρμόζοντας ένα προϊόν για προστασία από την θερμότητα.

2. Χώρισε τα μαλλιά σου -σε δύο τμήματα-, έτσι ώστε να μπορείς να τα διαχειριστείς καλύτερα. Ο αριθμός των τμημάτων εξαρτάται καθαρά από το μήκος και τον όγκο των μαλλιών σου.

3. Επίλεξε κατά προτίμηση ένα σίδερο για μπούκλες με μεγάλη διάμετρο, για να πετύχεις ένα πιο χαλαρό αποτέλεσμα. Όσο πιο λεπτό είναι το εργαλείο θερμότητας, τόσο πιο σφιχτές και στημένες θα βγουν οι μπούκλες.

4. Πάρε μία τούφα μεσαίου πάχους και ξεκίνα το σπάσιμο από την μέση των μαλλιών σου, έως και λίγο πριν τις άκρες. Για να είναι επιτυχημένο το συγκεκριμένο hairstyle, είναι πολύ σημαντικό οι ρίζες και οι άκρες να είναι ίσιες. Αν θέλεις ακόμα πιο χαλαρό σπάσιμο από αυτό που δημιουργείται, πέρασε ελαφρά τα μαλλιά σου με το σίδερο ισιώματος.
5. Χτένιζε κάθε μπούκλα που κάνεις, έτσι ώστε να μετατρέπεται αυτόματα σε χαλαρό σπάσιμο. Για αυτόν τον σκοπό χρησιμοποίησε καλύτερα χτένα, για να αποφύγεις το φριζάρισμα.

6. Για ακόμα πιο effortless look άλλαζε κατεύθυνση σε κάθε μπούκλα. Έτσι θα φαίνεται σαν να έχεις φυσικά σπαστά μαλλιά, ενώ με το χτένισμα θα γίνεται τέλειο blending. Προσοχή! Οι τούφες που είναι δίπλα στο πρόσωπο πρέπει να πηγαίνουν με φορά προς τα έξω.

7. Ολοκλήρωσε με ένα ξηρό λάδι (π.χ argan oil), που θα δώσει extra λάμψη και κίνηση στα μαλλιά σου.

8. Σε περίπτωση που τα μαλλιά σου δεν διατηρούν εύκολα τα χτενίσματα, πρόσθεσε ένα προϊόν για κράτημα. Υπάρχουν πολλά προϊόντα στο εμπόριο αποκλειστικά για το συγκεκριμένο hairstyle, που θα εξασφαλίσουν σταθερότητα, θα αναβαθμίσουν τον sexy χαρακτήρα του look δίνοντας ελεγχόμενο όγκο και θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις αυθεντικά beach waves που θα ενθουσιάσουν τους πάντες.