Αυτός είναι ο τρόπος!

Το καλοκαίρι ξεκίνησε απότομα και πλέον και οι πρώτες εξορμήσεις στις παραλίες είναι γεγονός!

Οι βλαβερές συνέπειες του ήλιου δεν απειλούν μόνο την επιδερμίδα σου, αλλά και τα υπέροχα μαλλιά σου. Και σίγουρα δεν θα ήθελες να φαίνονται θαμπά ή να κάνουν ουρές και ψαλίδα. 

Βλέπεις, το αλάτι και κυρίως το χλώριο είναι οι χειρότεροι εχθροί των μαλλιών σου και για αυτό το λόγο κουρεύεσαι τον Σεπτέμβριο ή το χρώμα σου είναι εντελώς διαφορετικό όταν γυρνάς από τις διακοπές. Ακολούθησε τους πααρακάτω τρόπους βήμα - βήμα και θα έχεις το τέλειο αποτέλεσμα!

Βάλε λάδι

Για να προστατεύσεις τα μαλλιά σου θα βάλεις λάδι καρύδας πριν και μετά τις βουτιές σου. Με αυτό τον τρόπο, η τρίχα δεν θα απορροφήσει αλάτι και χλώριο και τα μαλλιά σου θα παραμείνουν απαλά.

Βρέξτα

Πριν την βουτιά σου, βρέξε πολύ καλά τα μαλλιά σου με γλυκό νερό από την βρύση ώστε να απορροφήσουν όσο περισσότερο γίνεται. Έτσι… σωστά μάντεψες, δεν θα απορροφήσουν πολύ από το βλαβερό νερό της θάλασσας ή της πισίνας.

Λούσου αμέσως

Όσο περισσότερο αφήνεις τα μαλλιά σου άλουστα μετά την θάλασσα, τόσο εκείνα φθείρονται και τόσο το χρώμα τους αλλοιώνεται.

Βάλε μάσκα

Είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο θα τα διατηρήσεις υγιή, καθώς προσφέρεις στα μαλλιά σου την ενυδάτωση που τόσο πολύ έχουν ανάγκη.

Απόφυγε το σεσουάρ
Τα έσωσες από το χλώριο και το αλάτι… θα τα υποβάλλεις στο μαρτύριο του styling; Άστα ήσυχα… χρειάζονται και εκείνα μια άδεια!