Μαλλιά μακριά εδώ και τώρα

 

 Το καρέ πραγματικά δίνει στυλ, σε μικραίνει και όπως φαίνεται τον τελευταίο καιρό πολλές είναι οι γυναίκες που το επιλέγουν! 

Τα μακριά όμως και υγιή μαλλιά είναι πρόκληση!!!

 

 

Αν είχες επιλέξει ένα πιο κοντό κούρεμα και τώρα το βαρέθηκες, δες τις συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να μακρύνεις τα μαλλιά σου όσο το δυνατόν γρηγορότερα!

Αρχικά, μην σε πιάνει απελπισία!

Τα μαλλιά σου, όπως καταλαβαίνεις δεν μπορούν να μακρύνουν σ’ ένα βράδυ! Πιστεύεις ότι αν ξεχάσεις το κούρεμα αυτά θα μακρύνουν πιο γρήγορα, αλλά αυτό είναι λάθος! Η υγεία των μαλλιών σου είναι αυτή που θα τα βοηθήσει, γι’ αυτό φρόντισε να κάνεις συχνότερες επισκέψεις στον κομμωτή σου. Το κούρεμα από λίγο κάθε φορά, ανά δύο μήνες είναι το μυστικό σου!

  Κράτα τα μαλλιά σου ενυδατωμένα!

 

 

Απαραίτητη η χρήση του conditioner μετά από κάθε λούσιμο καθώς κάθε φορά που τα βάφεις ή τα ταλαιπωρείς με προϊόντα styling και εργαλεία κομμωτικής, καταστρέφεις την τρίχα, αποδυναμώνοντας τις άκρες. Μην ξεχνάς να χρησιμοποιείς και μάσκα μαλλιών (οι επιλογές άπειρες στο εμπόριο, σίγουρα θα υπάρχει η κατάλληλη για σένα), αλλά με μέτρο! Αρκεί μία εφαρμογή ανά δύο εβδομάδες από τη ρίζα και κατά μήκος των μαλλιών σου- όχι όμως συχνότερα, καθώς έχει την τάση να «καίει» τις ρίζες, που ουσιαστικά δεν έχουν τόση ανάγκη για ενυδάτωση!

 Τέλος, αγόρασε ένα λαδάκι καστορέλαιου!

Θα εκπλαγείς από το πόσο μπορεί να συμβάλλει στην επιμήκυνση της τρίχας! Η υψηλή περιεκτικότητά του σε Βιταμίνη Ε ενυδατώνει τα ξηρά και εύθραυστα μαλλιά! Τα λιπαρά οξέα που περιέχει τονώνουν τα μαλλιά σου, κάνοντάς τα πιο πυκνά, ξεχνώντας την τριχοφυϊα! Εφάρμοσε μία φορά την εβδομάδα, το λάδι από τις ρίζες μέχρι και τις άκρες, κάνε ένα ελαφρύ μασάζ και λούσου μετά από μισή ώρα. Το έκανα και τα αποτελέσματα πιστέψτε με ήταν εκπληκτικά! 

Τώρα μαλλιά μακριά, αλλά πάνω απ΄ όλα υγιή!

 

Επιμέλεια: Σοφία Κόλλια