Η ίδια σου δείχνειτον τρόπο μέσα σε 15 λεπτά

H Aθηνά Οικονομάκου που συνήθως έχει τα μαλλιά της κυματιστά, αποφάσισε να δημοσιεύσει ένα βίντεο στο προφίλ της στο Instagram και να δείξει στις θαυμάστριές της τον τρόπο που χτενίζει τα μαλλιά της και τα κάνει να είναι τόσο όμορφα και κυματιστά.

Η γνωστή ηθοποιός σημείωσε στο Instagram πώς μέσα σε 15 λεπτά μπορεί να έχει εντελώς ίσια μαλλιά ή κυματιστά: ανάλογα τη διάθεσή της. Μόνη της, έδειξε τον τρόπο που επιμελείται τα μαλλιά της με την πρέσα και έκανε όλη τη διαδικασία βήμα βήμα.

Η ίδια προτιμά να επιλέγει φαρδιές τούφες από τα μαλλιά της για να έχει μεγαλύτερες μπούκλες για πιο φυσικό αποτέλεσμα. Το χτένισμα της κρατάει τρεις μέρες αν δεν βάλει προϊόντα στα μαλλιά της, όπως λακ.

Προφανώς, τα tips της Αθηνάς Οικονομάκου λειτουργούν καλύτερα για όσες έχουν αρκετά μακριά μαλλιά, αλλά είναι είναι τέλειο για τις μέρες που βιάζεσαι ή θέλεις απλά ένα γρήγορο και όμορφο χτένισμα που δείχνει φυσικό και δεν μαρτυράει πολλή προσπάθεια και ώρες μπροστά τον καθρέφτη.

Στρέψε κάθε φαρδιά τούφα γύρω από την πρέσα και κράτησε την εκεί για μερικά δευτερόλεπτα. Στην συνέχεια, λύσε τα μαλλιά σου και πέρασε τα δάχτυλα σου ανάμεσα για να ανοίξεις τις μπούκλες και να δημιουργήσεις το τέλειο λουκ.

Αυτό που θα πετύχεις είναι ανέμελα και θηλυκά κύματα στα μαλλιά, ένα στιλ που δείχνει πάντα όμορφο απλά και κομψό. Μοιάζει σαν να τα είχες πιασμένα σε πλεξούδα όλο το βράδυ, μόνο που αυτό χρειάζεται ελάχιστο χρόνο και μπορείς να το κάνεις ακόμα και το πρωί πριν φύγεις για την δουλειά.

Δείτε το βίντεο:

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Both ways in 15 minutes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou) στις