Νέα σειρά καλλυντικών από τη JLO
Πότε θα κυκλοφορήσει;

“Βρισκόμαστε ελάχιστες ώρες πριν το 2019 και ήδη έχουμε μια από τις σημαντικότερες beauty ειδήσεις (αν όχι την πιο σημαντική!) για τη νέα χρονιά. Είσαι έτοιμη γι’αυτό; Η Jennifer Lopez ετοιμάζει σειρά skincare!”, αυτό είχαμε γράψει σε εκείνο το άρθρο έναν χρόνο ακριβώς πριν όταν έφτασε για πρώτη φορά στα αυτιά μας η είδηση ότι η JLO ετοιμάζει σειρά skincare (διάβασε εδώ παραπάνω). Βεβαίως τότε κανείς μας δεν είχε την παραμικρή υποψία ότι το 2020 θα ήταν η χρονιά που θα έρχονταν τα πάνω- κάτω… 

Ο καιρός πέρασε, τα καταφέραμε (ή, έστω, τα καταφέρνουμε) και η Jennifer Lopez είναι μια ανάσα πριν κυκλοφορήσει στην αγορά την πρώτη σειρά skincare που θα φέρει την υπογραφή της! Η σειρά λέγεται JLO Beauty, ελάχιστες ώρες πριν απέκτησε λογαριασμό στο instagram και ήδη έχει 138k followers. 

“Αυτό δεν είναι απλώς ένα project που γεννήθηκε από το πάθος. Αυτό είναι ένα όνειρο 30 ολόκληρων χρόνων! Ανυπομονώ να μοιραστώ τα μυστικά του skincare μου μαζί σας. Η σειρά JLO Beauty θα κυκλοφορήσει την 1/1/2021. Αποκτήστε πρόσβαση νωρίτερα στις 8/12”, έγραψε η JLO κάτω από αυτό το βίντεο στο οποίο φαίνονταν- όπως πάντα (!)- η τέλεια επιδερμίδα της.

Και παρά το γεγονός ότι η ίδια δεν μας έχει δώσει ακόμη αρκετά info για το τι μπορεί να βρει κανείς σε αυτή τη σειρά, κρίνοντας από τα βίντεο που έχουν ανέβει στον λογαριασμό JLO Beauty στο instagram, το packaging θα είναι πολύ luxurious. 

Ανυπομονούμε!